Valentin Dorel Pojar, primarul comunei Jucu: “Invitǎm toţi membrii comunitǎţii locale şi nu numai, ca începând de astǎzi sǎ urmǎreascǎ pagina oficialǎ: Primǎria Jucu”

By | Published | Niciun comentariu

Într-o societate în care nevoia de a ajunge rapid la informații este foarte mare, dar și în contextul pandemiei de SarS-CoV 2 (Covid-19), care ridică probleme speciale, o dată cu unele măsuri de restricționare sau de îngustare a accesului la unele servicii publice, social media rămâne o soluție la îndemâna tuturor: administrație și populație, deopotrivă.

O situație neplăcută, însă, a provocat un hiatus în această comunicare, la nivelul comunei Jucu. Mai precis – aflăm de la edilul local – vechea pagină „Primăria Comunei Jucu” nu mai este funcțională, pentru că „a fost creatǎ de o persoanǎ care nu se identifică cu activitatea publicǎ a Primǎriei şi care ignorǎ nejustificat notificarea de a ceda rolul de administrator al paginii”. Soluția firească a fost crearea unei pagini oficiale de Facebook – numită: „Primăria Jucu” – și promovarea acesteia, pe toate canalele, pentru ca locuitorii din comună să fie încunoștiințați cu privire la acest aspect.

Preluăm mai jos mesajul primarului Valentin Dorel Pojar, cu privire la noua pagină oficială de Facebook a comunei Jucu:

„Bunǎ ziua,
Invitǎm toţi membrii comunitǎţii locale şi nu numai, ca începând de astǎzi sǎ urmǎreascǎ pagina oficialǎ: Primǎria Jucu, aceasta rǎmâne singura paginǎ pe care se vor realiza anunţuri şi alte informǎri de interes public şi în care autoritǎţile locale vor comunica în mod transparent şi direct cu cetǎţenii comunei.
Menţionǎm cǎ vechea paginǎ Primǎria Comunei Jucu a fost creatǎ de o persoanǎ care nu se identifică cu activitatea publicǎ a Primǎriei şi care ignorǎ nejustificat notificarea de a ceda rolul de administrator al paginii. Administrarea unui cont de facebook care reprezintǎ instituţia trebuie realizată de cǎtre un împuternicit al acesteia, pentru a garanta acurateţea şi autenticitatea mesajelor şi informaţiilor difuzate de cǎtre autoritǎţi.
Deoarece politicile facebook nu oferǎ soluţii imediate în acest sens, pentru a asigura în continuare activitatea transparentǎ a paginii, a fost creatǎ una nouǎ.
Rugǎm pe cei interesaţi sǎ adere cât mai devreme la contul oficial, pentru a lua la cunoştiinţǎ ultimele informǎri, notificǎri şi mesaje de interes public.

Vǎ mulţumim pentru înţelegere.
Valentin Dorel Pojar, primar Comuna Jucu.

https://www.facebook.com/PrimariaJucuOficial/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *