pagina facebook jucu

Valentin Dorel Pojar, primarul comunei Jucu: “Invitǎm toţi membrii comunitǎţii locale şi nu numai, ca începând de astǎzi sǎ urmǎreascǎ pagina oficialǎ: Primǎria Jucu”

Bunǎ ziua,

Invitǎm toţi membrii comunitǎţii locale şi nu numai, ca începând de astǎzi sǎ urmǎreascǎ pagina oficialǎ: Primǎria Jucu, aceasta rǎmâne singura paginǎ pe care se vor realiza anunţuri şi alte informǎri de interes public şi în care autoritǎţile locale vor comunica în mod transparent şi direct cu cetǎţenii comunei.

Menţionǎm cǎ vechea paginǎ Primǎria Comunei Jucu a fost creatǎ de o persoanǎ care nu se identifică cu activitatea publicǎ a Primǎriei şi care ignorǎ nejustificat notificarea de a ceda rolul de administrator al paginii. Administrarea unui cont de facebook care reprezintǎ instituţia trebuie realizată de cǎtre un împuternicit al acesteia, pentru a garanta acurateţea şi autenticitatea mesajelor şi informaţiilor difuzate de cǎtre autoritǎţi.

Deoarece politicile facebook nu oferǎ soluţii imediate în acest sens, pentru a asigura în continuare activitatea transparentǎ a paginii, a fost creatǎ una nouǎ.

Rugǎm pe cei interesaţi sǎ adere cât mai devreme la contul oficial, pentru a lua la cunoştiinţǎ ultimele informǎri, notificǎri şi mesaje de interes public.

Vǎ mulţumim pentru înţelegere.

Valentin Dorel Pojar, primar Comuna Jucu.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii