Touristica_mar2014

In perioada 21-23 martie Polus Center Cluj şi Libero Events vă invită la cea de-a 10-a ediţie a Târgului de Turism Touristica. Pe perioada targului se vor aplica reduceri de pana la 35%(in functie de operator aceste reduceri pot fi mai mari) pentru rezervarile pe loc!

Targul poate fi vizitat de vineri pana duminica intre orele 10:00 – 22:00.

Târgul de Turism Touristica se desfășoară în două ediții pe an, una de vara si alta de iarna oferind posibilitatea experţilor din domeniu, de a prezenta, promova şi a vinde cât mai multe vacanţe, într-un cadru informal și plăcut.

La acestă ediție vor fi prezentate oferte de turism pentru vacanţa vara atât în România cât şi în străinătate, dar şi destinaţii exotice, programe pentru turism de aventură, turism cultural şi de business, luna de miere, turism de tratament etc.

În cadrul târgului, clienţii centrului comercial vor regăsi cele mai bune oferte, agenţii de turism, reprezentanţe turistice, hoteluri, publicaţii de profil etc.

În plus, vor fi prezentate diverse destinaţii atât din România cât şi din străinătate, dar şi destinaţii exotice, luna de miere, programe pentru turism de aventură, turism de tratament, turism cultural cu reduceri aplicate în cadrul târgului cu până la 35%.

În funcţie de oferta agenţiilor reducerile pot depăşi şi 35% la rezervările pe loc.

Târgul de turism vă aşteaptă în perioada 21-23 martie în zona de food court a centrului comercial. Mai multe informaţii despre târg puteţi găsi pe www.touristica.ro sau pe pagina Facebook Touristica Romania.

Vizitatorii sunt întâmpinaţi de profesionişti ai domeniului pentru a-şi alege destinaţia pentru vacanţă, tombole şi alte surprize.

Accesul este gratuit!