Susține și tu Fondul magic de Urgență pentru Spitale

Susține și tu Fondul magic de Urgență pentru Spitale. E nevoie să de contribuția fiecăruia dintre noi, pentru a dota cu echipamente de protecție și aparatură centrele medicale românești.
Împreună putem înfrânge COVID-19!

Activitatea noastră este profund afectată de această criză. Ne-am reorganizat, însă, rapid și vom fi lângă familiile care au copii cu afecțiuni grave din România și Moldova, cu toate forțele noastre. Cu proiecte inovative, cu curaj și dedicare, alături de voi toți, cei care ne sunteți aproape.

Copiii, în general, nu sunt afectați direct de COVID-19. Copiii cu afecțiuni cronice, însă, sunt în pericol. Cei din spitale, cei cu imunitate slăbită, cei care nu mai pot beneficia de terapie, cei ai căror părinți își vor pierde joburile, cei care se vor afla, împreună cu familiile lor, în situații critice de sărăcie, de lipsă a medicamentelor și a celor necesare pentru supraviețuire.

Noi toți trebuie să redefinim termenul #împreunăîn perioada următoare.

Noi toți trebuie să punem umărul acum pentru a ajuta acolo unde va fi cel mai greu: în spitale, la oamenii din linia 1 – personalul medical.
În ultimele zile am încercat să găsim surse și resurse ca să putem face rost, din surse de încredere, de cât mai multe produse de maximă necesitate în centrele medicale. Este doar un început – sperăm să putem face mult mai mult împreună cu voi.

Nu va fi ușor pentru nimeni în perioada următoare, iar cei vulnerabili vor avea și mai mare nevoie de ajutorul nostru.

Cum puteți ajuta?
〽️ Donații prin SMS – trimite textul – SOLIDARITATE la 8864 ( 4 euro / lună) sau 8844 (2 euro/lună) (valabil în rețelele Vodafone, Orange, Digi și Telekom din România)
〽️ Donații prin cont – EURO: RO93RNCB0132142511010002 sau LEI: RO23RNCB0132142511010001
〽️ Direcționează 3,5% din impozit prin completarea formularului 230 https://asociatiamagic.ro/redirectioneaza/
〽️ Firma ta poate direcționa 20% din impozitul pe venit https://asociatiamagic.ro/contract/

Video-ul experienței lui Vlad la 6633 Arctic Ultra 2020

Sunt fericit și recunoscător că sunteți alături în acest proiect. Contribuția admirabilă a tuturor companiilor și prietenilor a dat viață proiectului MagicEDU – 100 de burse pentru copiii magici. Vreau să vă mulțumesc din suflet și pe această cale pentru că ați susținut proiectul, ați crezut în mine și ați urmărit cursa cu sufletul la gura.

În 2021 vreau să mă întorc la cursa de 620 km 6633 Arctic Ultra să termin ce am început și să alerg pentru copiii MagiCAMP. Pentru 2020 lucrurile sunt incerte din cauza Covid-19 deoarece multe competiții s-au anulat din cauza carantinei.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare