Sunteti aici:ComunicatSimbioză între Fundaţia Pro West şi Grădina Botanică “Alexandru Borza” din Cluj-Napoca.

Publicat in data

Este extrem de simplu. Noi iubim Clujul. Suntem consecvenţi cu oraşul nostru. De aceea este pentru al-IV-lea an consecutiv când Fundaţia Pro West este prezentă cu proiectul “Cluj for Christmas”, în Grădina Botanică “Alexandru Borza”, din Cluj-Napoca. Este cel de al-III-lea proiect din acest an şi cel de al-XI-lea din 2010 până în prezent. S-a format o simbioză între aceste două structuri, Fundaţia Pro Wst şi Grădina Botanică “Alexandru Borza”. Fundaţia, sub permanenta supraveghere a specialiştilor grădinii, în proiectele anterioare a lunii octombrie, a plantat bulbi de lalele. În acest an angajaţii de specialitate ai grădinii vor decide obiectul muncii în ziua de sâmbătă, 26 octombrie, ora 9:00. Cu certitudine se vor efectua lucrări de toatelizare şi curăţenie al Sectorului Decorativ. Va fi o zi productivă, plină de satisfacţii pentru toţi participanţii, iubitori ai Clujului. Fundaţia Pro West salută iniţiativa Guvernului României de a se legifera şi la noi în ţară statutul voluntarilor. Aşteptăm finalizarea acestei legi şi publicarea ei în Monitorul Oficial. Până în prezent Fundaţia Pro West a eliberat peste 100 de scrisori de recomandare participanţilor la proiectele din Grădina Botanică. Aceste recomandări au folosit solicitanţilor la ocuparea unor posturi la universităţile din vest, iar unele la ocuparea unor locuri de muncă din ţară şi străinătate. Aşteptăm voluntari dornici să participe şi la acest proiect. Pentru amănunte şi înscriere trimiteţi un e-mail către: stancalau.tudor@gmail.com şi/sau tel: 0743 855 256

Prof. Emil  Aluaş

Preşedinte

Fundaţia PRO  WEST

INTRA IN DISCUTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Câmpia Turzii. Cum se construiește ilegal cel mai mare bloc de după Revoluție

Familia unuia dintre cei mai bogați oameni din Câmpia Turzii s-a gândit să ridice...

UNTOLD 2022 EXCLUSIV: Ce maneliști vor fi pe main stage?

Momentele surpriză pregătite de către organizatorii Untold vor face ca ediția din 2022 să fie de neuitat!

Cum au crescut prețurile la chirii pe cartiere

Site-ul Ceasul Cetății a observat că au crescut prețurile la chirii, imediat după revenire...

Nelson Mondialu și oda pentru Emil Boc (video)

Pe 50.000 de vizualizări are până acum oda, Emblema Romaniei, lui Nelson Mondialu, care...

Alte articole

Câmpia Turzii. Cum se construiește ilegal cel mai mare bloc de după Revoluție

UNTOLD 2022 EXCLUSIV: Ce maneliști vor fi pe main stage?

Cum au crescut prețurile la chirii pe cartiere