S-a finalizat întocmirea proiectului tehnic în cadrul contractului „Reabilitarea liniilor electrice existente la Uzina de Apă Corneşti”

proiect

antet2

Data comunicatului: 17.11.2015

 S-a finalizat întocmirea proiectului tehnic în cadrul contractului

„Reabilitarea liniilor electrice existente la Uzina de Apă Corneşti

             În prezent, Compania de Apă Arieş S.A. derulează contractul „Reabilitarea liniilor electrice existente la Uzina de Apă Corneşti” încheiat cu firma S.C. WALHALLA INVEST PRODCOMIMPEX S.R.L. la data de 21.09.2015.

În cadrul contractului s-a finalizat întocmirea proiectului tehnic privind lucrările de înlocuire a Liniilor Electrice Aeriene (LEA) existente şi care alimentează puţurile de captare ale apei din zona localităţii Corneşti.

Totodată a fost obţinută autorizaţia de construire, astfel încât în perioada imediat următoarea vor fi demarate lucrările mai sus menţionate.

Contractul „Reabilitarea liniilor electrice existente la Uzina de Apă Corneşti”

este parte componentă a proiectului „Investiţii şi dotări pentru îmbunătăţirea capacităţii de operare a Companiei de Apă Arieş Turda”, demarat de către CAA din economiile realizate în cadrul proiectului „Extinderea și reabilitarea sistemelor de apă și apă uzată în regiunea Turda–Câmpia Turzii” aferent perioadei 2007-2013.

Progresul fizic al contractului este de aproximativ 20%.

 

DIRECTOR GENERAL

Cristian Octavian Matei

 

Contact: Compania de Apă Arieş SA Sediul social: str. Axente Sever nr. 2 Turda

Telefon: 0264-311771/ Fax: 0264-311772

E-mail: office@caaries.ro/http://www.caaries.ro

Project manager: Bogdan Bobic

antet3

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii