PSD Cluj aproape de elevii clujeni la deschiderea anului școlar 2014-2015

PSD continuă tradiția de a fi aproape de părinții și elevii clujeni la deschiderea anului școlar 2014-2015, acordând orice ajutor care poate să îmbunătățească calitatea și accesibilitatea actului educațional.
„Și în acest an vom fi aproape de peste 200 de elevi aflați în situații sociale dificile, deoarece considerăm că este dreptul fiecărui elev să-și poată construi un parcurs profesional și intelectual îndepărtat de orice grijă materială. Doar prin educație și cercetare putem asigura următoarei generații forța de a contribui la dezvoltarea României” a declarat dl. Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.
PSD Cluj are convingerea că instituțile de învățământ din județul Cluj vor începe cu bine noul an școlar 2014-2015 și alături de ajutorul primit de la Guvernul României, doisprezece microbuze școlare cu 16+1 locuri achiziționate printr-un program național, derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, vor contribui la rămânerea învățământului clujean la un nivel calitativ ridicat.
„Educația este cea mai importantă bogăție intelectuală și profesională pe care o poate avea un tânăr. Nu vom înceta să îi încurajăm și să îi susținem din toate puterile pe copii să își construiască un viitor mai sigur prin școală, un viitor bazat pe singurul lucru pe care nu îl pot pierde niciodată: educația” a mai declarat liderul PSD Cluj.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii