Progresul fizic al contractului „Achiziție și montare contoare cu citire la distanță” derulat în cadrul proiectului „Investiţii şi dotări pentru îmbunătăţirea capacităţii de operare a Companiei de Apă Arieş Turda „ este de 87%

proiect

antet2

Data comunicatului: 17.11.2015

Progresul fizic al contractului „Achiziție și montare contoare cu citire la distanță”  derulat în cadrul proiectului „Investiţii şi dotări pentru îmbunătăţirea capacităţii de operare a Companiei de Apă Arieş Turda „ este de 87%

 

Compania de Apă Arieş S.A. derulează contractul „Achiziție și montare contoare cu citire la distanță”  încheiat cu  firma  contractantă S.C. ELSACO ELECTRONIC S.R.L. la 17.06.2015.

Progresul fizic al lucrărilor, la data de 17.11.2015 este de 87%.

Printre avantajele montării contoarelor cu citire la distanță reamintim:  contoarele vor fi citite, fără ca utilizatorii să mai fie deranjați de prezența echipelor CAA, deoarece acestea vor fi scanate de pe domeniul public și accesul la datele colectate va fi posibil în timp real.

Montarea contoarelor cu citire la distanță va duce implicit la creșterea capacității de întreținere a infrastructurii de apă aflată în gestiunea companiei.

Încă de la începutul derulării contractului clienţii sunt anunţaţi, din timp, despre întreruperile de furnizare a apei potabile cauzată de lucrările de montare a contoarelor cu citire la distanță, în mass media, reţele de socializare dar şi prin distribuirea de flyere.

 

DIRECTOR GENERAL

Cristian Octavian Matei

 

Contact: Compania de Apă Arieş SA Sediul social: str. Axente Sever nr. 2 Turda

Telefon: 0264-311771/ Fax: 0264-311772

E-mail: office@caaries.ro/http://www.caaries.ro

Project manager: Bogdan Bobic

antet3

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii