candidati pntcd

Program de activitate PNTCD Cluj in saptamana 05.05.2014-10.05.2014
In contextul campaniei pentru alegerile europarlamentare din acest an PNTCD Cluj va avea in saptamana 05.05.2014-10.05.2014 urmatorul program:

1. Luni 05.05.2014 – Emisiune electorala la DIGI24 Cluj-Napoca ora 19:00 – Reprezentant Presedinte PNTCD Cluj-Napoca – Dam Marius Dragan

2. Miercuri 07.05.2014 ora 11:00 – conferinta de presa saptamanala a PNTCD Cluj – Cluj-Napoca, str. V. Alecsandri nr. 1 subsol – in prezenta reprezentantilor locali ai PNTCD – Horea Dan – Presedinte – organizatia Cluj, Avram Fitiu – candidat, Ramon Moldoveanu – candidat.

3. Vineri 09.05.2014 ora 19:00 – Emisiune electorala la DIGI24 Cluj-Napoca – Reprezentant Presedinte PNTCD – Aurelian Pavelescu.

4. Sambata 10.05.2014 ora 10 – CNC cu participarea nationala a liderilor si membrilor PNTCD. Aceasta sedinta va avea lor la Primaria Cluj-Napoca – Sala de sticla.

5. Sambata 10.05.2014 ora 11:00 – Lansarea candidatilor PNTCD la Alegerile Europarlamentare – Cluj-Napoca, P-ța Unirii. Participa cei mai importanți candidații din țară ai PNTCD in frunte cu Presedintele Partidului D-l Aurelian Pavelescu. Evenimentul va conține discursuri politice si inserturi de muzica populara cantata de indragiti interpreti locali.

6. Sâmbată 10.05.2014 ora 12:30 – Participare la Parada de 10 Mai pe traseul P-ța Unirii, B-dul Eroilor, P-ța Avram Iancu, B-dul 21 Dec. 1989, P-ța Unirii.

Vă invităm cu drag să participati la evenimentele noastre politice si sa le promovati in masura interesului propriu.
Președinte,

Horea S. Dan