Sunteti aici:ComunicatMesajul primarului comunei Jucu, Valentin Dorel Pojar, dupa castigarea alegerilor

Mesajul primarului comunei Jucu, Valentin Dorel Pojar, dupa castigarea alegerilor

Publicat in data

Mesajul primarului comunei Jucu, Valentin Dorel Pojar, după câștigarea alegerilor

Valentin Dorel Pojar, edilul comunei Jucu, a fost reales pentru funcția de primar la alegerile locale,  desfășurate duminică, 27 septembrie 2020, în condiții cu totul deosebite. România, ca întreaga planetă, se află în mijlocul pandemiei de Covid-19, motiv pentru care atât campania electorală, cât și alegerile au urmat o serie de reguli noi, menite să păstreze distanțarea socială și să asigure o securitate sanitară.

Valentin Dorel Pojar este la al doilea mandat – în iunie 2016 el a fost ales pentru prima dată pentru această funcție

„Sunt mulțumit de ceea ce am realizat, dar lucrările efective se vor vedea anul acesta și anul viitor. Vor demara foarte multe lucrări în comuna Jucu, lucrări de canalizare, asfaltare, cămine culturale, sala de sport, locuințe sociale. Am demarat studii de fezabilitate pentru introducerea canalizării în satele Vișa și Gădălin. După ce rezolvăm aceste probleme majore de infrastructură, canalizare, drumuri, ne vom ocupa de înfrumusețarea comunei. Suntem o comună cu un potențial mare de dezvoltare, lucrăm și la PUG-ul comunei, și vrem ca această comună să arate ca și o comună europeană”, declara, pentru Cluj Manifest, primarul Pojar, la jumătatea primului său mandat. Iată că edilul a reușit să își convingă alegătorii că este un gospodar priceput și… „de cursă lungă”, acordându-i pentru a doua oară suficiente voturi încât să câștige încă un mandat de primar.

În mesajul său către cetățenii comunei, la puțin timp după alegerile locale din acest an, primarul Valentin Dorel Pojar își exprima astfel gratitudinea: „Jucurile, Gădălinul și Vișea au ales, iar eu ţin sǎ le mulţumesc cǎ şi-au investit din nou încrederea în mine şi în echipa mea. Sunt convins că au făcut-o pentru  că  au  apreciat  munca  mea  din  primul  mandat,  dăruirea,  cinstea, corectitudinea, respectul arătat lor, dragostea față de comuna nostrǎ, într-un cuvânt: rezultatele, pentru că, până la urmă, doar ele contează. Vreau sǎ-i asigur pe aceastǎ cale cǎ alegerea lor mǎ onoreazǎ şi totodatǎ mǎ obligǎ sǎ fiu în continuare atent la solicitǎrile lor, la nevoia de modernizare a comunei şi la necesitatea dezvoltǎrii standardelor vieţii sociale. Consǎtenii mei sǎ aibǎ certitudinea cǎ îmi voi respecta promisiunile întocmai programului prezentat lor şi aştept implicarea fiecǎruia în proiecte care sǎ aducǎ bunǎstarea comunitǎţii noastre.”

Atent mereu la binele comun și la binele comunei

Valentin Dorel Pojar și-a asigurat contra-candidații din campania electorală că vor avea în persoana sa „un colaborator onest”, care cunoaște și aplică regulile fair-play-ului și că, pe lângă propriul program pentru acest mandat, este „dispus să-i sprijin(e) în realizarea acelor proiecte inițiate de ei și care se dovedesc a fi folositoare comunității noastre”.

După ce a mulțumit, de asemenea, echipei care i-a stat alături în campania electorală, Valentin Dorel Jucu a ținut ca mesajul său să ajungă la fiecare locuitor al comunei: „Voi fi primarul Comunei Jucu în mod egal pentru fiecare, fie cǎ am fost o opţiune în votul lor sau nu am fost. Suntem, în definitiv, fiii aceleaşi mari familii care este Comuna Jucu. Dumnezeu sǎ ne ajute şi sǎ ne cǎlǎuzeascǎ întru propǎșirea acesteia!”

O șansă pentru comuna Jucu este continuitatea proiectelor

În administrația locală (mai ales) s-a demonstrat că atunci când există o continuitate – prin realegerea edililor care au probat reale calități de gospodari ai comunității – putem vedea și rezultate pozitive în ce privește și rezolvarea problemelor cu care comunitatea se confruntă, fie că ele au fost sau nu incluse în programul electoral. Și ne gândim aici la faptul că, doar cu puțină vreme înainte de alegerile din acest an, o astfel de situație a necesitat intervenția primarului din Jucu la Consiliul Județean. „Cei care fac naveta zilnic pe segmentul de drum judeţean DJ 161 de la intersecţia spre Vişea pe toatǎ lungimea localitǎţii Gǎdǎlin şi a segmentului  de drum judeţean 109 D de la aceaşi intersecţie pânǎ la intrare în Vişea, ne-au sesizat asupra stǎrii precare a acestora, insistând sǎ intervenim la Consiliul Judeţean în vederea efectuǎrii unor reparaţii curente”, făcea cunoscută primarul această problemă concetățenilor săi, cu puțin timp înainte de alegeri. „Ȋn aceste zile am avut o întalnire cu domnul Preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj Alin Tişe, iar cu aceastǎ ocazie am discutat problema sesizatǎ de cetǎţeni. Ȋnţelegând temeinicia demersului şi având sprijinul consilierilor judeţeni, domnul Preşedinte Alin Tişe a dispus: începerea unor lucrǎri de reparaţii curente, constând în plombarea segmentului de drum judeţean 109 D, de la intersecţia spre Vişea pânǎ la intrarea în sat. Aplicarea unui strat de asfalt pe segmentul de drum judeţean DJ 161 de la intersecţia spre satul Gǎdǎlin pe toatǎ lungimea acestuia, pânǎ la Caianu Vamǎ (eliminând astfel praful care se ridicǎ în urma traficului greu), dupǎ care vor fi reluate lucrǎrile la rigole.

Pentru înţelegerea şi promptitudinea adoptǎrii mǎsurilor menţionate, îi transmit pe aceastǎ cale domnului Preşedinte Alin Tişe, din partea mea şi a concetǎţenilor mei din Gǎdǎlin şi Vişea, recunoştinţa şi mulţumirile noastre”.

Fără îndoială, reales ca primar al comunei, Valentin Dorel Pojar va ține cont de toate proiectele și situațiile care au apărut recent în primul său mandat, să își găsească rezolvarea o dată cu reinvestirea sa în funcția de primar.

INTRA IN DISCUTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Câmpia Turzii. Cum se construiește ilegal cel mai mare bloc de după Revoluție

Familia unuia dintre cei mai bogați oameni din Câmpia Turzii s-a gândit să ridice...

UNTOLD 2022 EXCLUSIV: Ce maneliști vor fi pe main stage?

Momentele surpriză pregătite de către organizatorii Untold vor face ca ediția din 2022 să fie de neuitat!

Cum au crescut prețurile la chirii pe cartiere

Site-ul Ceasul Cetății a observat că au crescut prețurile la chirii, imediat după revenire...

Nelson Mondialu și oda pentru Emil Boc (video)

Pe 50.000 de vizualizări are până acum oda, Emblema Romaniei, lui Nelson Mondialu, care...

Alte articole

Câmpia Turzii. Cum se construiește ilegal cel mai mare bloc de după Revoluție

Familia unuia dintre cei mai bogați oameni din Câmpia Turzii s-a gândit să ridice...

UNTOLD 2022 EXCLUSIV: Ce maneliști vor fi pe main stage?

Momentele surpriză pregătite de către organizatorii Untold vor face ca ediția din 2022 să fie de neuitat!

Cum au crescut prețurile la chirii pe cartiere

Site-ul Ceasul Cetății a observat că au crescut prețurile la chirii, imediat după revenire...