Interesele financiare ale băieților deștepți ai asfaltului ne-au lăsat fără drumuri județene

Lucrari la drumul groazei_3Consilierul judeţean PNL, Mihai Seplecan a efectuat o vizită, zilele acestea, în zona Fizeşului, pentru a verifica lucrările de asfaltare a acelei parţi.
“De ce am avut și mai avem drumuri județene denumite “ale groazei”, neasfaltate, ciuruite de gropi și veșnic în lucru în județul Cluj? Simplu: un metru pătrat de drum asfaltat este de două ori mai ieftin decât un metru pătrat de plombă. Un metru pătrat de drum asfaltat are o granație de 5 ani, un metru pătrat de plombă, numai 6 luni. Așa că pentru firmele de casă ale băieților deștepți ai asfaltului este mult mai rentabil să ne lase cu drumurile peticite. Pentru plombe se pot face atribuiri directe de până la 100 de mii de euro, nu este nevoie de licitații. Iar, peste 6 luni, atribuirile se reiau. O adevărată mină de aur asfaltul acesta!
Lucrari la drumul groazei_4Aceste practici vor înceta din momentul în care justiția mă va repune în funcția de vicepreședinte cu atribuții de interimar la Consiliul Județean Cluj. Până atunci, îmi fac datoria conform promisiunilor.
De trei zile sunt pe teren la lucrările de asfaltare cu un strat de protecție de 6 centimetri a drumului județean Gherla-Fizeșu Gherlii-Țaga. Conform promisiunilor, aceste lucrări au fost demarate luni și au termen de finalizare în 15 zile. De lucrare vor beneficia nu numai locuitorii celor șase comune care depind de acest drum, dar și iubitorii de natură și pescuit, întrucât fostul “drum al groazei”este și accesul către una dintre cele mai frumoase zone turistice ale județului, inclusiv către lacurile de la Geaca, Țaga și Cătina.
Din momentul în care o hotărâre judecătorească mă va repune în drepturi la conducerea Consiliului Județean Cluj, împreună cu partenerii de Alianță, voi căuta soluții financiare pentru asfaltarea celor 1200 kilometri de drumuri județene. Unele care să țină cont de interesele clujenilor, nu de cele ale băieților deștepți ai asfaltului”, declară consilierul judeţean,Mihai Seplecan.
Lucrari la drumul groazei_6

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.