sse

Este pentru al IV-lea an consecutiv când Fundaţia  PRO  WEST finalizează proiectele ei anuale în Grădina Botanică „Alexandru Borza”, Cluj-Napoca. Proiectele din întreg anul au fost sponsorizate de S. C. Farmec, S. A, ca o adevarată o societate dedicată Clujului, Ardealului şi Banatului.

Ceilalţi sponsori au fost S. C. Napolact, S. A., Artis 3 Cluj-Napoca, Clubul Olandezilor din Cluj-Napoca. Datorită organizării venite din partea personalului Grădinii Botanice s-a lucrat foarte eficient. Au participat 48 de voluntari de la S. S. E (Societatea Studenţilor Europeni), de la UASMV: Facultatea de Horticultură, Facultatea de Peisagistică, Facultatea de Medicină Veterinară. S-au săpat straturi pentru flori şi s-au curăţat Sectorul Decorativ, Sectorul Sistematic de la Turnul de Apa şi platoul de la Serele Mari. Au fost adunaţi 120 de saci de uscături.

A fost o zi însorită de toamnă cum numai la Cluj o poţi avea, dacă iubeşti oraşul. Fundaţia PRO  WEST aşteaptă finalizarea legii voluntariatului care continuă să se dezbată în parlament şi publicarea acesteia în Monitorul Oficial. Vom fi în acest fel în rând cu lumea occidentală, o cultură şi valori la care Fundaţia  PRO  WEST doreşte ca România să adere în viitorul cât mai apropiat. Până în prezent, Fundaţia  PRO  WEST a emis peste 120 de scrisori de recomandare participanţilor care au dorit să urmeze o şcoală sau să obţină un loc de muncă în Vestul Europei. Următorul proiect al Fundaţiei PRO  WEST în Grădina Botanică, cu denumirea de „Beautiful Spring in Cluj”, este programat pe data de 29 martie, 2014.

Primeşte la prima oră a zilei cele mai noi ştiri din judeţul Cluj pe email!

Adresa de email:

Un serviciu oferit de către feedburner. Politica de confidenţialitate pentru abonaţi.