Farmec lansează ArganPlus, noua gamă de produse de îngrijire pentru păr

Print

Un păr mătăsos și strălucitor atrage întotdeauna priviri și complimente. De aceea, Farmec a lansat noua linie de produse ARGANPlus, destinată îngrijirii părului, care hrănește firul de păr redându-i strălucirea și elasticitatea naturală..

Noile produse au la bază uleiul de argan, un ingredient extrem de valoros supranumit și ”aurul marocan”, folosit de secole pentru îngrijirea pielii, a părului sau chiar și în dieta zilnică.

Cu un conţinut ridicat de omega-6 şi omega-9, polifenoli, vitamina E şi F și o serie de acizi graşi, uleiul de argan este un aliat puternic pentru sănătatea părului. Astfel, noile formule ArganPlus hidratează părul uscat, previn despicarea firului de păr și uscarea scalpului, iar părul își recapătă flexibilitatea și strălucirea naturală. Degradat de coafarea și aranjarea zilnică, din cauza acțiunii produselor chimice de styling, vopsirea frecventă sau expunerea la factorii de mediu agresivi, părul își regăsește nivelul optim de vitalitate.

Noua gamă Farmec ARGANPlus cuprinde 5 produse destinate diferitelor nevoi ale părului:

Șamponul ARGANPlus jojoba este ideal pentru părul fragil și scalpul sensibil. Uleiul extras din fructul de jojoba asigură o îngrijire blândă a scalpului, având efecte emoliente și hidratante. În plus, acesta are o contribuție semnificativă la restabilirea echilibrului natural al scalpului și rădăcinii firului de păr.

Șamponul ARGANPlus keratină este special conceput pentru părul deteriorat și dificil de aranjat. Produsul reface keratina distrusă, iar firul de păr redevine ferm și rezistent, simțindu-se sănătos de la rădăcină până la vârf.

Șamponul ARGANPlus ulei de măsline este indicat pentru părul lipsit de consistență, având capacitatea de a revigora firul de păr și de a-l lăsa elastic și mătăsos. În plus, conținutul bogat în acizi graşi (omega-3 şi omega-6), antioxidanţi, vitamine (A, B1, B2, C, E, F) şi minerale (fier, magneziu, cupru, calciu, mangan, sulf) al uleiului de măsline hrănește pielea scalpului și tonifică firul de păr.

Masca de păr ARGANPlus ulei de măsline întărește acțiunea șamponului și ajută părul devitalizat să își recapete strălucirea. Formula se bazează pe ulei de argan, ulei de măsline, provitamina B5 şi vitaminele A şi E. Dacă vitamina B5 menține elasticitate părului și are efect reparator, vitaminele A și E favorizează regenerarea firului de păr și echilibrul hidrolipidic al scalpului.

Uleiul hidratant ARGANPlus aranjează până și cele mai rebele fire de păr rebele, oferind un plus de strălucire și luminozitate.

Despre Farmec SA Cluj-Napoca

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec. Din luna decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achiziţionate şi online, direct de pe site-ul www.farmec.ro.

Produsele companiei ajung în peste 30 de ţări, principalele pieţe fiind: Japonia, Ungaria, Polonia, Republica Moldova, Irak, Kuwait, Grecia, Canada. În ultimii doi ani, strategia de export a fost focusată pe consolidarea distribuţiei în ţările vecine.

Compania deţine Certificatul Internaţional de Calitate ISO 9001:2008,  Certificatul Internaţional pentru Managementul de Mediu ISO14001:2004 si din acest an Certificatul de Bună Practică de Fabricație, conform cu cerințele standardului ISO 22716:2007. Din iunie 2008, Farmec deţine drepturile integrale de utilizare a mărcii Gerovital.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile noastre de social media.

Twitter: https://twitter.com/farmec
Facebook: facebook.com/farmec.company 

 

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.