Respectarea restricțiilor ar putea aduce alte măsuri de relaxare pentru clujeni

Control la terasele din Cluj-Napoca. Au fost verificate 12 societăți comerciale

În data de 17 iulie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca- Secția 6 Poliție, împreună cu jandarmii Grupării de Jandarmerie Mobilă ” Ștefan Cicio Pop” au desfășurat o acțiune în sistem integrat pe raza secției 6 de Poliție, unde sunt poziționate terasele deschise publicului, potrivit unui comunicat IPJ.

Acțiunea s-a desfășurat în întervalul orar 00.00-03.00, scopul fiind unul de menținere a ordinii și siguranței publice, prevenirea infracțiunilor cu violență și de asemenea respectarea măsurilor de prevenire și control al infecțiilor în contextul pandemiei.

În cadrul acțiunii au fost verificate 12 societăți comerciale și aplicate 24 de sancțiuni contravenționale.

De asemenea, au fost aplicate un număr de 6 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor legale cu privire la comercializarea produselor și serviciilor de piață.

La acțiune au participat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca, Biroul pentru Centrul Universitar, specialiști din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Avram Iancu” Cluj, inspectori de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Cluj și polițiști locali din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii