Control în trafic, 124 de sancțiuni contravenționale aplicate pentru nerespectarea legii

În data de 16 iulie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca împreună cu Secțiile 1-7 Poliție au desfășurat o acțiune punctuală având ca scop menținerea siguranței rutiere și verificarea dacă se respectă măsurile de siguranță în contextul pandemiei, purtarea măștii de protecție  de către persoanele aflate în mijloacele de transport, se arată în comunicatul IPJ.

Au fost legitimate 216 persoane, verificate alte 184 de vehicule și 109 mijloace destinate transportului public de persoane.

În urma verificării, polițiștii au aplicat 124 de sancțiuni contravenționale , 105 fiind pentru nerespectarea regulilor pribind circulația pe drumurile publice.

În consecință, au fost aplicate 28 de sancțiuni pentru nerespectarea regimului legal de viteză,17 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 10 pentru folosirea telefonului mobil la volan și alte 50 pentru abateri ale normelor rutiere în vigoare.

7 permise de conducere au fost reținute și totodată au fost retrase 2 certificate de înmatriculare ale unor autoturisme care nu dețineau Inspecție Tehnică Periodică.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul Poliției Locale Cluj-Napoca.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii