Acasă Comunicat Comunicat de presă Compania de Apă Arieș

Comunicat de presă Compania de Apă Arieș

Precizări Compania de Apă Arieș
cu privire la punctul de vedere al administratorului public

În urma punctului de vedere exprimat de administratorul public Cosmin Radu Crișan, pentru o corectă informare a cetățenilor, Compania de Apă Arieș precizează următoarele:

Hotărârea Consiliului Local Turda nr. 107/16.04.2013, prin care Cristian Matei a fost mandatat din partea Municipiului Turda în calitate de membru în Consiliul de Administraţie al societăţii, nu a produs efecte juridice. Cu începere din anul 2012 selecția membrilor Consiliului de Administrație a fost făcută de Comitetul de nominalizare și remunerare din cadrul consiliului de administrație al CAA, ulterior candidații propuși fiind validați prin Hotărâri ale Adunării Generale a Acționarilor. Cristian Matei a fost nominalizat pentru funcția de membru în Consiliul de Administrație în cadrul ședinței Comitetului de nominalizare și remunerare din cadrul CA al Companiei de Apă Arieș în ședința din data de 15.07.2013 iar ulterior a fost validat prin Hotărârea Adunării Generale a Acționarilor nr.1 din 18.07.2013.

Procedura de convocare s-a realizat conform legii 31/1990, cu 30 de zile înainte de data stabilită pentru ședința Adunării generale, Convocatorul fiind publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr.754/22.02.2016, într-o publicație locală, și suplimentar, pentru o bună informare, a fost transmis și prin fax reprezentanților acționarilor. Este de notorietate că norma legală prevăzută în lege este superioară oricăror reguli consemnate în acte sub semnătură privată cum ar fi Actul Constitutiv al societății.
Serviciul Comunicare/PR
S.C. Compania de Apă Arieș S.A.
Adresa: Str. Axente Sever, nr. 2, Turda, jud. Cluj
Telefon/Fax: 0264.311.771 / 0264.311.772
Email: pr@caaries.ro
www.caaries.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version