Compania de Apă Arieș – Susținem sportul, talentul și performanța!

Echipa națională de handbal feminin se află la Turda. Mica noastră comunitate s-a bucurat de prezența lotului național, sâmbătă, 21 martie 2015 și deopotrivă de cea a campionilor noștri, echipa de handbal masculin AHC Potaissa Turda.

Directorul Companiei de Apă ARIEȘ, susținător fervent al sportului și sponsor al multelor talente din urba noastră, a fost alături și de această dată de sportivi și turdeni.

În jurul orei 11,00 Cristian Octavian Matei împreună cu lotul național, echipa noastră de handbal masculin  și reprezentanții municipalității, a participat la parada care a pornit din fața Primăriei spre centrul istoric.

„Am fost, sunt și voi fi mereu pentru promovarea și susținerea talentului în comunitatea noastră. Pasiunea pentru sport și dorința de a ajuta și susține performanța, mă determină să mă implic de fiecare dată financiar și nu numai, în toate acțiunile tinerilor noștri, acțiuni care aduc trofee și ne reprezintă cu succes în țară și peste hotare. Prin ei, România va evolua, prin ei lumea ne cunoaște. Stă în puterea noastră să le fim alături.” Cristian Octavian Matei, director general al CAA.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii