Compania de Apă Arieș partener al concursului regional ,,Apa – o prioritate mondială”, ediția a-VII-a

Compania de Apă a Arieș a participat, marți, 22 martie 2016, în calitate de partener al evenimentului, la concursul regional ,,Apa – o prioritate mondială”, ediția a-VII-a, organizat de Colegiul “Emil Negruţiu” sub egida Inspectoratului Școlar Județean Cluj. Ediţia din acest an a fost dedicată Zilei Internaționale a Apei, CAA fiind partener al acestui concurs pentru al șaptelea an consecutiv.

În cadrul acestui eveniment Compania de Apă Arieș a premiat peste 40 de elevi care au participat la cele trei secțiuni ale concursului: desen, poster și prezentare powerpoint. Compania de Apă Arieș continuă să se implice activ în promovarea educației în rândul copiilor și tinerilor încurajând activităţile educative şcolare sau extraşcolare.

,,Consecventă în sprijinirea și promovarea copiilor și tinerilor, Compania de Apă Arieș susține proiecte din domenii cum ar fi: educație, protecția mediului, sport, sănătate și cultură. Compania de Apa Arieș dezvoltă programe de implicare socială, întreprinde acțiuni de solidaritate și se implică în acţiuni care vizează protecţia mediului, prezervarea resurselor de apă sau acțiuni cu caracter social. Ca operator regional, acceptăm responsabilitatea socială care ne revine și angajamentul față de oamenii din comunitatea pe care o deservim iar prin intermediul acțiunilor întreprinse ne propunem să contribuim la o viață mai bună a comunităților locale, acordând ajutor celor din jurul nostru, ținând cont de diversitatea socială.’’ Cristian Octavian Matei – Director General Compania de Apă Arieș

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.