Compania de Apă Arieș, dezvoltare durabilă cu finanțare europeană – Clădirea CT15, finalizată

caa

 

Lucrările de reabilitare a clădirii ce a avut rolul în trecut de Centrală Termică (CT 15), din cartierul central de blocuri, au fost finalizate. În paralel cu lucrările derulate la sediul central al CAA, lucrări ce se preconizează a fi de asemenea încheiate în decursul lunii mai, s-au executat lucrări de reabilitare a clădirii CT15 ce va găzdui laboratorul metrologic, birourile angajaților de la direcția producție, un atelier mecanic, magazia de materiale și arhiva societății.

Clădirea este prevăzută în proiect cu parter și etaj, iar valoarea lucrărilor se ridică la peste 770 de mii de lei. Lucrările de extindere a spațiilor operaționale fac parte din contractul cu denumirea: „Reabilitare clădiri și spații operaționale” din cadrul proiectului „Extinderea și reabilitarea sistemelor de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii’’.

,,Prin implementarea programului finanțat din Programul Operațional Sectorial (POS) Mediu, s-au creat premisele unei dezvoltări durabile, conforme cu obligațiile asumate de Compania de Apă Arieș. Pentru continuarea investițiilor în infrastructura din arealul de operare, CAA va accesa o finanțare de circa 158,5 de milioane de euro fără TVA, prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM 2014-2020).
În ultimii 3 ani Compania de Apă Arieș a evoluat și s-a dezvoltat semnificativ iar acest lucru este evidențiat de cifre. Evoluția acestei societăți nu ar fi fost posibilă fără un management performant care a generat rezultate financiare solide, investiții masive și creșteri stabile pe termen lung. Compania de Apă Arieș a derulat și derulează o serie de proiecte majore de investiții care vizează oferirea unui serviciu de o calitate ireproșabilă pentru consumatorii din arealul deservit. Aceste investiții au, de asemenea, și o componentă importantă care vizează protejarea mediului înconjurător.,, Cristian Octavian Matei – Director General CAA

Serviciu Comunicare/PR

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii