City Fashion Week pentru a treia oară la Cluj-Napoca

Eveniment de referință în moda românească,City Fashion Week va încălzi luna noiembrie a acestui an cu ediţia a III-a  deschizându-şi porţile şi podiumul de prezentare celor mai cunoscuţi creatori de modă ai României, dar şi celor care sunt la început de drum.

Ediţia de anul acesta aduce oameni valoroşi care rămân colaboratorii constanţi ai evenimentului, dar şi nume noi de designeri, invitaţi internaţionali, modele, hair-stylişti şi make-up artişti, toţi consacraţi deja.

Invitaţii principali ai ediţiei de anul acesta sunt Cătălin Botezatu şi Romaniţa Iovan, prieteni ai City Fashion Week am îndrăzni să spunem, Clara Rotescu, Maria Marinescu, Anca Fărcaş, Mihaela Cîrlugea, Mirela Vescan şi mulți alţii.

Artişti valoroşi din domeniul modei vor fi prezenţi la Cluj în perioada 20-21 noiembrie la Grand Hotel Napoca. Sunt creatori care, nu avem nici o îndoială că vă vor bucura privirea şi sufletul, sunteți invitați să vă convingeţi!

City Fashion Week este un eveniment important pentru Cluj şi pentru Transilvania, care se bucură deja de o importantă expunere media. Reprezintă singurul eveniment de modă din Transilvania care face parte din circuitul internaţional al prezentărilor de modă de la Milano, Paris, Londra şi New York, cu o tradiţie îndelungată în acest domeniu.

City Fashion Week este singurul eveniment licenţiat care sprijină studenţii facultăţilor de modă şi design din România. City Fashion Week încurajează realmente tinerii designeri şi noile talente să păşească cu încredere în industria modei!

 

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii