CĂTRE TOŢI PĂGUBIŢII FNI, GIR-FNI

CĂTRE TOŢI PĂGUBIŢII FNI, membrii ai  Grupului non-formal GIR-FNI

 1. Se termină vacanţa judecătorască şi nu am reuşit să luăm legătura cu toţi cei care nu au predat carnetele.
 2. Reamintim faptul că PREDAREA CARNETELOR  în ORIGINAL  este prevăzută în Sentinţa definitivă şi aste CONDIŢIA ca AAAS să vireze BANII.
 3. Deci nu este un moft al nostru (este un efort fantastic pentru noi să solicităm, să colectăm, să predăm experţilor şi executorilor ca să fie predate în siguranţă debitorilor).
 4. Măsura a fost insistent cerută de AVAS deoarece unii păgubiţi, necinstiţi sau din eroare au solicitat şi au primit banii de mai multe ori. Cu copiile carnetelr au mers la mai multe Asociaţii şi au câştigat aceiaşi sumă în diverse dosare.
 5. Instituim un PROGRAM SPECIAL pentru cei care nu au depus încă carnetele ca să-i trecem în Tranşa 2.
 6. SUNAŢI urgent la tel. 0757-907.842, 0730-228.091 zilnic  orele 14:oo – 19:oo

Statul va oferi banii şi vom putea să-i luăm, aşa cum s-a întâmplat la FNA.

 

Dr. Q

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

comentarii

  • Dacă sunteți mai mulți, faceți o listă cu NUMELE, ADRESA, NUMĂRUL de UNITĂȚI DE FOND luați legătura cu mine la TEL. scrise în COMUNICATUL GIR-FNI.
   Dr. Q

 • dar cine nu are carnete pt ca au primit un ajutor doar de 10 milioane ,si mai avem o groaza de bani de recuperat ce vom face?

 • Buna ziua ,
  V-am predat carnetul FNI in original in aprilie anul acesta, are trei stele, in ce stadiu e procedura?

 • La fel am predat si eu carnetul in luma martie, ce ne puteti spune daspre acest lucru?nu vedem nici un raspuns din partea D-voastra, oare de ce nu spuneti nimic?

 • Trebuia stabilita o data termen de colectare a carnetelor pentru cei care doresc sa-si recupereze banii. Pentru pesimisti o data peste mai multi ani !

 • Domnule profesor ce se întâmpla cu recuperarea banilor?Nu mai răspundeţi nici la telefon.Vărog
  puneţi-ne la curent cu situaţia celor care am depus carnetele.

 • Stii ce scria pe portile Infernului? “Lasati orice speranta voi care intrati aici”. Sau, mai pe romaneste : cacando – sperando, murindo – mancando.

 • Domnule Taranu, ce ne puteti spune la cei care avem de plata la ANAF Cluj suma de 100 lei? Am aflat din intamplare la data de 15 ian.2015 despre aceasta suma dar cei de la ANAF nu mi-au trimis nici o instiintare ca am de plata. Am intrebat la ANAF despre ce este vorba si mi-au spus ca este un proces. Oare trebuie sa intrebam DNA-ul sa ne lamureasca ei?

  • Pai inseamna ca toti suntem in aceeasi situatie. Iar dl. Taranu tace ca “pacatul” in iarba. De cate luni nu a mai dat nici un semn de viata? Ori a taiat-o, ori a scos banii nostrii si se foloseste de ei. De aia a cerut carnetele in original? Da, probabil ca trebuie sa ne adresam DNA-ului, ceva e putred la mijloc.

 • Domnule Taranu cand ne restituiti banii de la FNI ?
  De ce nu sunteti transparent ?
  Cred ca trebuie sa ne adresam Institutiilor competente
  care sa verifice , controleze tot ce faceti cu banii si
  carnetele noastre FNI . !!!!

 • DACA AVETI UN DOSAR DE EXECUTARE SILITA INREGISTRAT LA UN EXECUTOR JUDECATORESC DIN BUCURESTI , PUTETI TRAGE NADEJDE CA VA VETI RECUPERA BANII – DACA NU -LA REVEDERE – NU PREDATI CARNETELE IN ORIGINAL LA DIVERSI EXPERTI – CARE DE FAPT SUNT OAMENII – GOLANILOR DE LA -A.A.A.S- DI DORESC SA NE DEZBINE — EXECUTORUL JUDECATORESC – SINGURA SOLUTIE

 • din august 2014 nu am primit nici o informatie legat de recuperarea banilor (FNI) mai existati, unde va pot gasi?
  la ce numar de telefon va pot contacta pentru ca la cele existnte nu raspunde nimeni. Va rog sa-mi raspundeti la mesaj