zcopil

Grădiniţele GINA şi Helen, în colaborare cu Clubul Rotaract Visio Cluj-Napoca, vă invită vineri, 11 aprilie 2014, de la ora 17 PM, să participaţi la evenimentul caritabil “Copii pentru copii”. Acest eveniment este organizat în vederea strângerii fondurilor necesare pentru ca un copil în vârstă de 6 ani, diagnosticat cu sarcom Ewing – o tumoră osoasă foarte agresivă – să mai primească o şansă la viaţă!

Evenimentul va avea loc la Sala Studio a Academiei de Muzică Gheorghe Dima din Cluj, str. Bratianu, nr. 25 şi vor participa copiii, părinţii şi cadrele didactice din Grădiniţa Helen şi Grădiniţa Gina, voluntari din cadrul Clubului Rotaract Visio Cluj-Napoca, precum şi toţi cei care doresc să fie alături de acest copil.

Grădiniţele vor susţine un spectacol în limba engleză care va dura aproximativ o oră.

Biletele de intrare costă 15 ron şi pot fi achiziţionate la sediile grădiniţelor sau la Academia de Muzică înainte de începerea spectacolului. Această sumă reprezintă donaţia minimă. Participanţii vor putea de asemenea să depună, sub formă de donaţie, orice altă sumă în urnele special amenajate, prezente la eveniment, sau vor putea cumpăra prăjituri.

După spectacol participanţii vor fi invitaţi să participe la expoziţia cu vânzare de tablouri şi felicitări confecţionate de copii.

Vor participa artişti specializaţi în pictura corporală şi modelare de baloane.