Actorul Ioan Isaiu va prezenta City Fashion Week Cluj editia a III-a

Singurul eveniment de modă din Transilvania care face parte din circuitul internaţional al prezentărilor de modă de la Milano, Paris, Londra şi New York, orașe cu o tradiţie îndelungată în acest domeniu, este City Fashion Week. Evenimentul se va desfăşura în 20-21 noiembrie 2017 la Grand Hotel Napoca.

Designeri de top sau la început de drum, modele, hair-stylişti şi make-up artişti, cu toţii vor fi prezenţi la Cluj în perioada 20-21 noiembrie, începand cu orele. 20. City Fashion Week este singurul eveniment licenţiat care sprijină studenţii facultăţilor de modă şi design din România.

O ediţie în alb şi negru

Ediția de anul acesta, pe care o va prezenta actorul Ioan Isaiu, aduce nume noi, iar tema propusă black&white sugerează deja o combinație plină de eleganță și rafinament, care nu se va demoda niciodată. Asocierea alb-negru oferă multă prestanţă şi putere, organizatorii adaptând combinația într-un fel inedit acestui eveniment sofisticat care este City Fashion Week.

Organizatorul si directorul City Fashion Week,  Stefan Farrell spune că ideea organizării acestui eveniment la Cluj i-a venit în mod natural, el având o experienţă de 21 de ani în lumea modei și o adevărată pasiune în acest sens. Prin intermediul City Models, agenţia pe care o conduce şi care a devenit un brand pe parcurs, erau deja formate şi promovate tinere modele. Astfel, în vederea organizării evenimentului, a cărui primă ediţie a avut loc în anul 2015, Stefan Farrell a contactat oameni serioşi şi talentaţi din industrie, precum George Hojbotă, care au dat un plus de valoare festivalului, având certitudinea că împreună cu aceștia se poate construi ceva deosebit.

Cătălin Botezatu şi Romaniţa Iovan sunt vedetele ediţiei

Invitaţii principali ai ediţiei de anul acesta sunt Cătălin Botezatu şi Romaniţa Iovan, prieteni ai City Fashion Week deja,  Maria Marinescu, Clara Rotescu, Mineli, Mirela  Vescan şi alţii. Mirela Vescan, make-up artist și Romina Maria Sabou, hair-stylist aduc totul la nivel de artă, astfel că ele vor coordona tot ceea ce ține de acest segment, lucrând cu cea mai bună echipă de la Gett’s Studio si PerfectLook make-up academy.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii