Mediile: Business, Universitar, O.N.G – viziunea despre Cluj-Napoca 2015

Ce paşi trebuie urmaţi pentru dezvoltarea comunitară a Capitalei Europene a Tineretului 2015?

Clujul Elitelor şi Valorilor, împreună cu Liga Înterprinzărorului Român vă invită joi, 27 noiembrie 2014, ora 17:00, în Sala de Sticlă a Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, la dezbaterea publică cu tema “Impactul mediului de afaceri asupra dezvoltării comunitare şi calităţii vieţii în Cluj-Napoca – Capitala Europeană a Tineretului 2015”.

Dezbaterea face parte dintr-o serie de programe, acţiuni şi evenimente realizate în ultimele 18 de luni în cadrul conferințelor „Clujul Elitelor şi Valorilor”, cu scopul de a crea o platformă de dezbatere pentru încurajarea spiritului civic şi găsirea celor mai bune soluţii de dezvoltare a comunităţii locale. Nevoia unei asemenea „agore”, în care să se reunească toate părerile pertinente, ideile îndrăzneţe şi proiectele ambiţioase, viabile, inedite, este cu atât mai mare acum, cu (prea) puţin timp înainte de a se startul proiectului de interes naţional Cluj-Napoca 2015, Capitala Europeană a Tineretului – Youth@Cluj-Napoca 2015.

La eveniment vor participa reprezentanţi ai autorităţilor locale, ai mediului de afaceri (de la marile companii şi branduri locale- Diferit, Farmec, Emerson, IMO Finance, Coral Impex, Salina Turda, Office Expert, LIR AG Grup până la firme mijlocii şi mici meşteşugari), ai mediului universitar (UBB, UTCN, USAMV), reprezentanţi ai societăţii civile, precum şi tineri neangajaţi sau neafiliaţi unor organizaţii, interesaţi de soarta Capitalei lor Europene. Fiecare dintre ei, dar şi cei din public vor avea ocazia să îşi împartăşească viziunea despre paşii care trebuie urmaţi pentru dezvoltarea comunităţii locale şi modalităţi prin care se pot implementa cât mai multe proiecte în acest sens.

Scopul acestui eveniment este crearea unei platforme prin care se va realiza o comunicare şi o colaborare mai eficientă între aceste medii, dezvoltarea spiritului civic şi sprijinirea persoanelor cu iniţiativă care propun diverse proiecte care vor contribui în mod direct la dezvoltarea comunităţii locale.

Evenimentul este adresat persoanelor care sunt interesate de acest subiect indiferent dacă fac parte sau nu dintr-o anumită organizaţie/instituţie şi va avea loc în data de 27.11.2014 la Sala de sticlă a Primariei Cluj-Napoca de pe strada Moţilor nr.3 începând de la ora 17:00.

Participarea la dezbatere este gratuită, pe bază de înscriere online aici.

Mai multe detalii găsiţi pe pagina de Facebook a evenimentului, sau direct de la organizatori:

Adrian Coroian (Preşedinte LIR): e-mail: presedinte@lir.com.ro;

Ionuţ Geană (Manager de proiect): e-mail:geanaionut@gmail.com.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.