Acasă Clujul Elitelor și Valorilor Gala Elitelor Medicale Clujene, Ediția I

Gala Elitelor Medicale Clujene, Ediția I

Cel mai important eveniment al primăverii din domeniul sănătății, Gala Elitelor Medicale Clujene, va premia, pe 21 aprilie, la Grand Hotel Napoca, ora 18: 00, cei mai performanți medici, cele mai valoroase cadre universitare, dar și cei mai buni studenți din domeniu.

Prima ediție a acestei manifestări, ce dorește să devină o tradiție la Cluj, este inițiată de “Clujul Elitelor și Valorilor”, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu”.

Gala este o reuniune a excelenței, fiind punctul de pornire a unor manifestări periodice de anvergură.

Evenimentul va fi organizat anual, iar în cadrul acestuia vor fi premiate 15 personalități ale lumii medicale.

Începând cu ediția 2017, Gala Elitelor Medicale se va extinde și va premia excelența în medicină la nivelul Transilvaniei.

La evenimentul din acest an vor participa medici, cadre universitare, studenți, oameni de afaceri și reprezentanți ai mediului politic și administrativ.

Clujul Elitelor va pune mare accent pe lumea medicală, atât prin evenimente de calitate dedicate medicilor, cât și prin presă medicală constructivă.

Corpul medical îşi produce şi el elitele, precum orice alt grup profesional sau orice comunitate, fiind un segment foarte important ce trebuie promovat ca atare. Privitor la acest lucru, trebuie menţionat că aprecierea nu se poate face pe un singur palier, ci trebuie să ţină cont de cele trei mari direcţii de activitate ale medicilor: activitatea de îngrijire a bolnavilor şi de menţinere a sănătăţii, iar pentru universitari, activitatea de predare şi de cercetare ştiinţifică.

Putem de aceea vorbi despre elită în fiecare din aceste domenii. Un summum există: pentru cei angajaţi în toate cele trei domenii simultan (în general din mediul universitar) se poate estima un „top” pentru cei care acoperă cu succes toate cele trei aspecte deodată.

Probabil dintre toate profesiile din lume, activitatea de medic este cea mai importantă, deoarece are la bază următorul set de valori: cunoaștere, devotament, eroism, putere de sacrificiu!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version