Gală de Tango Argentinian la Cluj Napoca!

Gala celui mai mare Festival de Tango Argentinian din România este organizată anul acesta la Cluj Napoca. Evenimentul va avea loc miercuri 19 august 2015 de la ora 19.30 la Opera Națională.

Compania de Tango Cluj vă invită să urmăriți în  premieră un show de tango argentinian pe muzică live cu artiști din Argentina, Italia, Franța, Spania, Germania, Ungaria și România.

Biletele se găsesc la Birourile Diesel Events , Piața Unirii nr. 10 și pe www.eventim.ro.

Tango

Tangoul a apărut în periferiile din Buenos Aires în baruri, bordeluri etc., unde barbați singuri își petreceau vremea bând, jucând cărți, dansând sau apelau la serviciile „celei mai vechi profesii din lume”. A dansa tango cu o femeie în acea vreme era considerat obscen – îmbrațișarea este prea intimă, picioarele se ating și se întrepătrund… Așa încat dacă barbații doreau să încerce un pas nou sau să învețe să danseze, singura posibilitate era să danseze cu un alt barbat. Dansatorii de tango repetau între ei astfel încât să atragă admirația doamnelor. Experimentând și dansând unii cu alții, acești dansatori, mulți anonimi, au creat dansul tango. (sursa: www.milonga.ro).

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii