Foto/Video:Cupa Coral Impex la Șah, cea mai puternică și reușită competiție de profil organizată la Cluj în ultimii 20 de ani

Desfășurată în perioada 08-10 mai, la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca, CUPA CORAL IMPEX LA ȘAH și-a desemnat câștigătorii.

Competiția, organizată de S.C. CORAL IMPEX S.R.L., în parteneriat cu Asociația Județeană de Șah Cluj și Clujul Elitelor și Valorilor, a fost, potrivit participanților și invitaților, cea mai reușită competiție de șah organizată la Cluj în ultimii 20 de ani.

CUPA CORAL IMPEX LA ȘAH a reunit la start un număr de 240 de sportivi, de la copii în vârstă de numai 4 ani, la veterani de 78 de ani.

Valoarea competiției a fost una ridicată datorită participării unor sportivi extrem de valoroși, invitați speciali și maeștri internaționali ai ”sportului minții”. Dintre aceștia s-au evidențiat foștii campioni naționali ai României: Cristina Foișor, mare maestru internațional, cea care a și câștigat CUPA CORAL IMPEX LA ȘAH , Ovidiu Foișor, mare maestru internațional, și Dragoș Dumitrache.

De-a lungul celor trei zile, s-a concurat pe trei secțiuni: competiția dedicată copiilor pasionati de șah și nelegitimați, concursul de șah rapid și cea mai spectaculoasă probă, cea de șah blitz.

Festivitatea de premiere a CUPEI CORAL IMPEX LA ȘAH a avut loc în aula FSEGA, unde câștigătorii au fost recompensați cu diplome și cupe, dar și cu premii generoase în bani.

În urma succesului înregistrat, organizatorii și-au anunțat intenția de a extinde competiția la nivel național și, ulterior, în plan internațional.

“A fost cel mai bine organizat concurs de sah, din ultimii 20 de ani. Aprecizez implicarea firmei Coral Impex în acest proiect ca fiind una excepțională” – a declarat domnul Toma-Andreica Alin, maestru FIDE și Președintele Asociației Județene de Șah Cluj.

“Prin generozitatea excepțională a firmei Coral Impex s-a realizat o competiție șahistă de înalt nivel, unde s-au remarcat tineri talentați, precum Mihnea Costachi, Alexandru Pop sau Dl Ognean. Succesul a fost asigurat și de echipa de organizatori ai domnului Toma Alin” – a declarat domnul Andrei Dumitrache, maestru internațional și fost campion național la șah.

IMG_8746 (Small)

DSC_0419 (Small)

IMG_8226 (Small)

IMG_8230 (Small)

IMG_8236 (Small)

IMG_8237 (Small)

IMG_8238 (Small)

IMG_8774 (Small)

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii