dispariție

Tiberiu și Ionuț Ghiță, doi vloggeri, i-au înscenat dispariția lui Cornel în județul Neamț

Tiberiu și Cornel, doi vloggeri din județul Neamț, au pus la cale dispariția unuia dintre ei, Cornel, fiind ajutați și de Ionuț Ghiță. Aceștia au arătat prin videoclipurile postate pe internet că unul dintre ei a pleca în pădure (Cornel) și nu s-a mai întors. În ipostaze triste, aproape spre lacrimi, cei doi par extrem de îngrijorați de starea de sănătate a prietenului lor, afirmând încontinuu că este de negăsit, scrie Betanova Cluj.

Citește și: Vaccinarea în masă începe din decembrie: Pfizer a anunțat ieri că a solicitat autorizare de urgență a vaccinului COVID-19

Sursa citată scrie că a luat legătura cu IPJ Neamț, iar o sursă oficială care a cerut să fie anonimă ne-a spus că ,,băieții au anunțat la poliție că vor urma să facă mai multe videoclipuri în care vor da pe cineva dispărut. Persoa.na respectivă este bine, este acasă, fiind dispărută doar în online”.

Întrebați de unii fani de ce dispariția lui Cornel în baza de dată a poliției, aceștia răspund că durează ca informația de la poliția comunală să ajungă la județ.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii