Acasă Anchete Cum se căștigă “bani ușor” la Huedin. OPERAȚIUNEA VIDANJA

Cum se căștigă “bani ușor” la Huedin. OPERAȚIUNEA VIDANJA

tamas dorin huedin vidanja

Cum se căștigă “bani ușor” la Huedin. OPERAȚIUNEA VIDANJA.

Revenim din nou la mecanismele de „sifonare” a anului public din Primăria Huedin de către primarul Moroșan și bunul lui prieten TAMAȘ DORIN. De data aceasta este vorba despre „operatiunea vidanja” și anume golirea subsolului de la SPITALUL HUEDIN în rețeaua de canalizare a orașului. S-a folosit o motopompă de la Compania de Apă Canal precum și lucrătorii angajați la această companie de stat.

Pentru această operațiune simplă s-a încasat suma de 1,4 miliarde lei, aproximativ 32000 EUR conform celor două contracte e atribuire directă lui SC CBI BOCIU CONSTRUCT SRL firma lui TAMAȘ cu nr. 151213/2013 și actul adițional 151/2013. Ambele contracte sunt semnate de soția primarului Moroșan Dr. Costin Adriana Viorica care era manager și era în incompatibilitate de a conduce unitatea și a semna documente conform deciziei ANI din 20.11.2015.

Prin aceste mecanisme de „sifonare” a banilor publici TAMAȘ DORIN șeful campaniei electorale la alegerile locale și mâna dreaptă a primarului Moroșan a devenit unul dintre cei mai bogați cetățeni ai orașului Huedin.

Cu sutele de mii de euro a achiziționat imobile (casele de pe strada Vladeasa de la nr. 3 și nr. 5 actualmente închiriate și care aduc lunar 2800 EUR), terenuri, case de vacanta, funcții de conducere (director la COMPANIA DE APA) el fiind cadru medical, asistent la Serviciul de Urgență.

Domnul Tamaș a reușit și performanța falimentarii Companiei „CRISUL” prejudiciind Consiliul Local cu TREI MILIARDE LEI, bani nerecuperati.

Anexăm documente doveditoare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version