PSD atacă instituțiile statului. CSM a fost sesizat: opriți debandata instituțională!

CSM

Când se încearcă să se facă dreptate în România, instituțiile statului sunt atacate, din interese personale, de partid, ale baronilor locali și regionali, se taie și se spânzură pe banii cetățenilor.

De ce am înaintat această petiţie către CSM:

Pentru că ieri, după ce DNA Constanţa l-a “săltat” pe Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, pentru a-i aduce la cunoştinţă nişte învinuiri, Nicuşor a folosit în interes exclusiv personal o instituţie a statului, prin care a emis un comunicat de presă halucinant, solicitând majorităţii USL desfiinţarea prin lege a Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Pentru că, la scurt timp după emiterea comunicatului, domnul Radu Mazăre, primarul Municipiului Constanţa, face nişte declaraţii de război la adresa instituţiilor care apără legalitatea şi democraţia.

Pentru că m-am săturat de această propagandă comunistă, coordonată de Ponta, Antonescu şi Voiculescu, care zilnic mă spală pe creier cu eternul lor duşman – Băsescu, pentru anihilarea cărora ei îmi periclitează viitorul şi-mi calcă în picioare valorile.

Pentru că Băsescu nu e duşmanul meu, ci al lor. Aşa că n-au decât să se spele cu el pe cap, fără să-mi influenţeze mie soarta. Şi pentru că eu nu vreau desfiinţarea D.N.A.

Pentru că am încredere în justiţia română, de la care vreau mai mult decât prevenirea şi sancţionarea faptelor de corupţie: vreau ca justiţia să descurajeze acest fenomen.

Şi pentru că m-am săturat să mă prefac că nu văd.

S45C-214011613340_0001_1

S45C-214011613340_0002

de Mircea Dobocan, Ionuț Geană

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

comentarii

  • Bravos! Sunt convins că această petiţie va atrage în masă masele, cu incantaţii ferice de genul: “CSM noi te iubim/ Că ca tine nu găsim!”. Pe de altă parte nu ar strica un sistem instituţionalizat de petiţii, cu răspunsuri obligatorii, acest sistem relevând cu precizie cine, câţi, ce şi cât pricep unii şi alţii din ceea ce se întâmplă…

  • Nu PSD atacă instituţiile STATULUI, ci … din PSD!!!
    Ghiciţi singuri CINE …
    Poate găsiţi răspunsul până la … VOTARE.
    Apreciez ideea cu Sistem Instituţonalizat de Petiţii, poate chiar un sistem cibernetic bazat pe Inteligenţa Artificială. Poate va dispare JALBA cu DOP.
    Dr. Q