Mânăreli puerile la Primăria Cluj-Napoca pentru evenimentul “Nuntă în cer”

Regulamentul de concurs pentru evenimentul “nuntă în cer” a fost o bătaie de joc la adresa participanţilor. Încălcarea flagrantă a condiţiilor de participare la concurs şi câştigarea unui loc la eveniment pe baza unor like-uri fabricate pe facebook, demonstrează încă odată incompetenţa funcţionarilor Primariei.

Cluj-Napoca este primul oraș din România în care se vor oficia căsătorii civile în aer, pe o platformă suspendată la 50 de metri înălțime pe data de 18 iulie. Pentru a participa tinerii care şi-au dorit “nunta în cer” au fost încurajați să se înscrie, spunând lumii povestea lor de iubire printr-un video de maximum 1 minut. Acesta urma să fie trimis pe adresa day15@cluj2015.ro până la data de 2 iulie 2015, ora 23:59. Regulamentul de concurs spune:

„Dintre cei înscriși dor 8 cupluri pot beneficia de oficierea căsătoriei “printre nori”. 7 dintre acestea vor fi selectate aleatoriu, prin tragere la sorți, iar 1 căsătorie la înălțime va fi decisă prin votul online al publicului – un vot însemnând 1 Like pe pagina de Facebook Day 15 la video postat pe aceași pagină. Astfel, sesiunea de votare se va închide duminică, 5 iulie, ora 23:59. Rezultatele vor fi anunțate în dimineața zilei de 6 iulie 2015.”

Regulament 1

Regulament 2

La acest concurs au participat 11 cupluri, din care trei au un videoclip care depăşeste un minut. Şi acum avem parte de surpriza zilei. Toate cele trei cupluri sunt pe lista de câştigători deşi ar fi trebuit descalificate. În plus extragerea a avut  loc dupa ora 12:00,  pentru că la Primăria Cluj… dimineața începe la 13:00.

01_30_Marian_Sorina

01_07_Roxi_Luci

01_51_Iulia_Paul

Este evident că un videoclip mai lung ar fi putut să aducă un bonus vizual concurenţilor. De aceea pentru a nu exista discrepanţe, regulamentul prevedea o uniformizare la… şi aici cităm „video de maximum 1 minut”. Dar la noi regulile se pot schimba în timpul jocului… nu ???

Un al doilea exemplu este promovarea unui concurs prin intermediul like-urilor de pe Facebook.  Asta atunci când inclusiv reţeaua de socializare nu recomandă, sau chiar interzice acest tip de competiţie. Şi am să va explic de ce. Am luat aleator un cuplu perdant, Larisa şi Bogdan, care aveau  la momentul anunţării rezultatelor doar 482 de like-uri la ora 16:21.

Like-uri initiale

Şi am lucrat puţin folosind informatiile de pe site-ul următor sau  tutorialele youtube:

http://expertutorials.blogspot.ro/2014/08/sute-de-like-uri-reale-in-cateva.html

Concluzia… 2.000 de like-uri în  3 ore  şi calificare din start pentru „nuntă în cer”. Programul iți oferă posibilitatea de a acumula like-uri până la 25.000.

like-uri dupa manipulare

Așadar „Cuplurile care se vor căsători la înălțime şi alte 18 persoane, familie, prieteni vor putea trăi împreună această experiență în Capitala Europeană a Mânărelilor şi Incompetenţei”.

Comentarii utilizatori nemultumitiCupluri castigatoare

fals

 

 

 

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii