Acasă Anchete Dosar Video exclusiv: Adolescent bătut sălbatic și sechestrat de dealerii de droguri lângă...

Video exclusiv: Adolescent bătut sălbatic și sechestrat de dealerii de droguri lângă Turda

Adolescent bătut sălbatic și sechestrat

La doi pași de Turda, în satul Buru, din comuna Iara, un tânăr de 18 ani a fost bătut cu sălbaticie de trei dealeri de droguri din localitate și sechestrat 16 ore. Întâmplarea a avut loc pe 9 aprilie, iar Robert Emanuel Rostaș a povestit în exclusivitate pentru Cluj Manifest cum a ajuns acolo și ce a pățit, la scurt timp după externarea din spital (unde a fost operat, iar IML i-a acordat 38-40 de zile de îngrijiri medicale) și audierea de la poliție. Între timp, dealerii sunt liberi, iar unul dintre ei a primit scutire medicală de la IML că nu suportă detenția (fiind reținut în altă operațiune). Poliția Municipală Turda ne-a expediat la Inspectoratul Județean de Poliție Cluj, pe motiv că nu are purtătător de cuvât.

De la IJP Cluj, Andreea Vișan (n.r. care se ocupă de relația cu presa) ne-a spus că nu știe nimic de caz, dar va răspunde în baza unei solicitări oficiale. Pe de altă parte, surse din Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) ne-au explicat că n-au primit încă datele despre situația de la Turda, dar oricum ei se luptă cu morile de vânt pentru că legea este prost făcută. Mai exact, un dealer condamnat poate scăpa la prima abatere după șase luni, apoi se ocupă iar de droguri. Detalii în materialul video.

UPDATE: Inspectoratul Județean de Poliție Cluj ne-a comunicat:

La data de 10 aprilie a.c., polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați printr-un apel la SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat de 29 de ani (nota redacției: are 18 ani), din comuna Iara a fost lipsit de libertate și agresat fizic.
În cauză, polițiștii au demarat cu operativitate verificări, din declarațiile apelantului și ale bărbatului care ar fi fost agresat, reieșind faptul că, la data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 00.30, în timp ce se afla în localitatea Buru, din comuna Iara, pe fondul unei stări conflictuale spontane, ar fi fost agresat fizic de alți trei bărbați prezenți în acel loc.
Persoanele menționate de acesta au fost identificate de polițiști, în continuare fiind efectuate cercetări în vederea lămuririi tuturor aspectelor, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version