Pateticul cetățean Ovidiu Bucur fată-n față cu reacțiunea

ovidiu bucur

Deținătorul așa ziselor site-uri banale, făcute de it-iști corigenți în segmentul de presă online, pe hârtie glasată, www.ziar15minute.net  și www.jurnaluldecluj.info, Ovidiu Bucur din Câmpia Turzii, aruncă un articol de presă în publicația www.jurnaluldecluj.info, fără argumente, prin care mă calomniază  din mai multe puncte de vedere:

În primul rând, în cadrul discuției private de pe facebook cu publicația ziar15minute, reprezentată de Ovidiu Bucur, conversația nu a fost publicată în întregime, luându-se doar pasajul pe care l-a dorit autorul articolului.

În al doilea rând acuzația adusă prin articol este foarte gravă, fără nici o legătură cu discuția privată și fără nici o dovadă. În opinia mea, s-ar putea ca omul să fi acționat la o comandă politică locală.

Așadar, pentru a acuza pe cineva de șantaj, faptă prevăzută în art 194. cod penal, trebuie să ai motive temeinice, iar autorul bate urât câmpii.

A se vedea:

În PSD mi-am păstrat coloana vertebrală și nu am fost un obedient și nici un lingușitor al șefilor de partid, oricum se poate consulta presa de acum 2 ani. Eu nu am nimic de ascuns și spun lucrurilor pe nume ori de câte ori este nevoie

Voi face plângere  pentru calomnie împotriva acestui individ și mă voi adresa instanței pentru acordarea de daune morale.

 de Ionuț Geană

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

comentarii

 • Ce-i cu Guță asta? arata ca un trepedus, face si el presa, cica se leaga de facebook, e un ratat…

 • seamănă direct cu CELENTANO :)) deh, face şi el presă. bagă-i un proces, să-l vedem dacă îl ţin balamelele… PS: Ioane, bine ai făcut acum 2 ani, când nu te-ai lăsat călcat în picioare de seniorii din PSD.

 • Geana nu-ti mai bate capul cu oameni fara insemnatate pt societate, soriceii pe care nu-i vede nici frantu:)

 • Bravo Ionut Geana,nici nu puteai sa suporti un submediocru cum este
  Pop Petre(se da guru la femei)

 • Şantajul trebuie dovedit, altfel ŞANTAJATUl se poate dovedi a fi chiar el ŞANTAJISTUL.
  În orice caz poate fi o calomnie.
  Nu-i frumos ce se întâmplă, fraţilor!!!
  Dr. Q