Domnule Boc, de ce nu se respectă hotărârile de Consiliu Local?

boc emil

SC Grădina de Vară Boema SRL, un local frumos din centrul Clujului, funcționează ilegal, deși mai mulți vecini nu sunt de acord cu programul de funcționare peste limita bunului simț.

S-au făcut nenumărate plângeri și sesizări la organele competente, iar Primăria Municipiului Cluj-Napoca nu a luat nici o măsură împotriva celor care administrează Boema, ba chiar îi favorizează.

Să fie foarte clar: vecinii Boemei, nu doresc ca acest local să se închidă, ci doar să-și restrângă programul, care este de la 11:00 până la 04:00. Este absurd să credem că o terasă unde încap câteva sute de persoane și se mai cântă și muzică live, nu afectează liniștea celor care vor să doarmă și nu să bea bere până dimineața.

În hotărârea de Consiliu Local nr. 411/2008 la art.1 scrie: „Se interzice persoanelor fizice şi juridice desfăşurarea activităţii la terasele de alimentaţie publică, între orele 22.00- 8.00, în cartierele municipiului Cluj Napoca.”

Emil Boc ține cu comunitatea pe care ar trebui să o reprezinte în instituția pe care o conduce sau cu afaceriștii Clujului?

Suntem curioși ce măsuri va lua Boc în următoarele ședințe de Consiliu Local, privitor la aceastăproblemă și ce răspunsuri le va da vecinilor deranjați de zgomotul produs de terasa Boema și programul de funcționare “nesimțit” !

Vezi și:Dosar „Boema”. Documentele unei afaceri construite ilegal

WP_20140331_001

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

1 comentariu

  • azi maine urmeaza boc, pe uioreanu l-au agatat. Odata ce a ajuns primar nu-l mai intereseaza de pu/ime. Aia de la boema fac bani cu camionul pe seara. Pe boc il mai cheama la o vita cu cartofi sa nu se bage pentru vecini:))))