Cum a TOCAT PNL Câmpia Turzii 96 miliarde lei vechi, prin intermediul S.C Domeniul Public S.A. Foto

Deși la Câmpia Turzii există încă probleme cu locurile de muncă, iar unii politicieni „sifonează” prin diverse modalități banul public, sursele noastre de pe Valea Arieșului ne-au sesizat un exemplu “fain” de jonglerii cu monetarul greu.

Fostul director al S.C. Domeniul Public S.A. Dumitru Drăghici a fost înscăunat de PNL Câmpia Turzii, încă de pe vremea USL-ului, la ordinul șefului liberalilor din Câmpia Turzii, avocatul Dorin Lojigan.

Această societate comercială a primit de la Primăria Municipiului Câmpia Turzii, pe o perioadă de 2 ani, suma de 96 miliarde lei vechi.  Printr-un management prost sau prost intenționat a prăpădit banii, iar actualul director, Frînc Cristel, se chinuie să repare situația dezastruoasă a companiei.

Cristel a declarat pentru ClujManifest următoarele: Firma are datorii de 800.000 lei, încă de la sfârșitul lunii noiembrie 2014, de când am intrat eu pe funcție. Fostul director Drăghici, împreună cu PNL Câmpia Turzii au dus pe deficit firma cât de mult au putut, nu au fost făcute nici cele mai mici investiții necesare unei companii. De când sunt în funcție am schimbat structura organizatorică și aparatul tehnic al companiei, pentru un management mai eficient.

S.C. Domeniul Public S.A. prin managementul dezastruos al fostului director Dumitru Drăghici nu a avut lucrări externe. Peste 95% din lucrări au fost încredințate direct de Primăria Câmpia Turzii, ca și cum ar cădea bani din cer.

Responabilitatea datoriilor mari ale companiilor, poate fi luată pe umeri de PNL Câmpia Turzii, care l-a numit pe Drăghici, iar în 2 ani s-au “făcut” investiții în fier vechi.

ClujManifest adresează câteva întrebări organizației PNL Câmpia-Turzii:

De ce nu l-ați schimbat pe Dumitru Drăghici de la conducerea companiei, din moment ce nu a realizat nimic pentru firma finanțată de primărie?

S-au scurs bani publici în anumite direcții peneliste, prin numirea acestui director?

Domnule Lojigan, având în vedere că vă pregătiți pentru cursa la fotoliul de primar, de ce nu dați dovadă de responsabilitate și transparență vizavi de cetățenii Municipiului Câmpia Turzii?

Iată câteva dovezi:

dp1

dp2

dp3

dp4

dp5

Latest articles

Related articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.