Cioloș: Sunt curios dacă medicul Rafila se simte umilit să își vadă noii șefi petrecând nestingheriți

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Europarlamentarul și fostul premier, Dacian Cioloș, i-a crititcat pe cei de la PSD în urma imaginilor apărute în spațiul public cu Marcel Ciolacu și Mihai Tudose petrecând în plină pandemie.

„Oare care e logica unor capi de listă medici la PSD, când e evident că liderii acestui partid nu doar că nu-i consultă atunci când iau decizii, dar se pare că nici nu dau doi bani pe munca lor. Domnul Ciolacu ar trebui să-l sune pe medicul Rafila și să îi ceară scuze. Acum câteva zile, spuneam că singurul program acceptabil de la PSD e să le ceară scuze cetățenilor. Iată că același partid ar trebui să le ceară scuze și candidaților săi, medicilor, celor care luptă cu pandemia și altor oameni”, a scris Dacian Cioloș pe Facebook.

”Dar, ca să fim cinstiți până la capăt, și cei care sprijină PSD sunt dispuși la mari compromisuri pentru cine știe ce promisiuni viitoare. Sunt curios dacă medicul Rafila se simte umilit să își vadă noii șefi care l-au pus pe lista de parlamentari la București petrecând nestingheriți de consecințe în plină pandemie, când peste 800 de cetățeni români se află internați în terapie intensivă din cauza coronavirusului”, a adăugat acesta.

 

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău