Viorica Dăncilă, urmărită de protestatari la Cluj-Napoca

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Premierul Viorica Dăncilă a fost așteptată la Cluj-Napoca de zeci de protestatari. Aceștia s-au adunat în fața Casei de Cultură, acolo unde Dăncilă trebuia să aibă o întâlnire cu primarii și consilierii din PSD Cluj. Președintele PSD Cluj, Horia Nasra, a decis să nu o expună pe Viorica Dăncilă huiduielilor, astfel că a schimbat locația întâlnirii.

Pe agenda premierului care este însoțită de ministrul Sănătății, Sorina Pintea, s-a aflat o vizită la Institutul Oncologic și o altă la Universitatea de Medicină și Farmacie. Protestatarii au așteptat-o pe Dăncilă în ambele localții scandând: ”Hoții, hoții”, Casa de cultură, nu de impostură”, „Noi nu vom fi conduşi de hoţi”, „Ne e silă de Dăncilă” şi „Vrem inteligenţă, nu incompetenţă”.

Jandarmii clujeni au intervenit blocând accesul în curtea Institutului de Oncologie din Cluj-Napoca, unde premierul Viorica Dăncilă a intrat pe o uşă laterală. Situația s-a repetat și la UMF, acolo unde jandarmii au făcut un lanț pentru a bloca accesul protestatarilor.

 

 

 

Ultimile articole

Articole populare