Un nou ansamblu imobiliar pe Bulevardul Muncii

Un ansamblu imobiliar nou își poate face apariția în următorii ani pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca. Suprafața pe care se va întinde acesta ajunge la 5.600 de metri pătrați, iar imobilele vor fi situate între numerele 191 și 195.

Este vorba despre două blocuri a câte cinci etaje, plus un etaj retras cu o înălțime maximă admisă de 25 de metri. În subsoluri vor fi amenajate locurile de parcare, în timp ce o a doua parcelă va fi destinată unui spațiu verde.

Terenul în cauză face parte, din punct de vedere urbanistic, din UTR UM3 – zonă de urbanizare, zonă mixtă cu regim de construire deschis, adiacentă arterelor principale de trafic, iar o porțiune este încadrată în UTR V5 , culoare de protecție față de infrastructura tehnică și extravilan.

Planul Ubanistic Zonal de parcelare și dezvoltare zonă cu funcțiuni mixte a fost pus în dezbatere de primărie până în 6 iulie, înainte de a ajunge pe masa consilierilor locali. Proiectul are deja avizul comisiei de urbanism. Prin PUZ se dorește parcelarea terenului în 4 parcele și construirea a două imobile, unul de locuințe și unul mixt și amenajarea unui spațiu verde cu acces public nelimitat.
Ramona Bercan este beneficiarul proiectului, în timp ce firma Bogart Construct se va ocupa de proiectare.
Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii