Un clujean acuză că a fost bruscat de un angajat de la Baza Sportivă din Gheorgheni. Primăria explică regulile jocului de popice

Un clujean acuză angajații de la Baza Sportivă din Gheorgheni că l-ar fi bruscat și ulterior l-ar fi scos afară pentru că a dorit să joace popice cu prietenul lui pe aceiași pistă. Chiar dacă anterior a încercat să afle prevederile din regulament și i s-a răspuns că pot juca două persoane pe aceiași pistă, la fața locului lucrurile au stat cu totul altfel.

”Nu ne-a lasat sa jucam 2 persoane pe o pista .  Cu toate ca am incercat sa-I explic ca am raspuns oficial primit in scris pe email de la bazasportivagheorgheni@gmail.com , in care este precizata clar posibilitatea de a juca 2 persoane pe aceeeasi pista.  Mai mult, dupa ce i-am prezentat buletinul meu pentru identificare, am incercat sa aflu cum il cheama pe domnul acesta si surpriza: AM FOST SCOS AFARA PRIN VIOLENTA (LOVIRE, IMPINGERE, BRUSCARE) de catre o persoana de la securitate. DOAR PENTRU CA AM AVUT TUPEUL SA-L INTREB CUM IL CHEAMA!” a relatat clujeanul

În replică Primăria Cluj-Napoca a trimis un comunicat de presă la care a atașat și regulamentul jocului de popice, menționând că există o diferență între popice și bowling.

”În ceea ce privește jocul de popice, acesta se diferențiază semnificativ de jocul de bowling – care este o activitate sportivă de agrement, spre deosebire de sportul popice, reglementat la nivel european și internațional de către Federația de specialitate. Una dintre cele mai semnificative diferențe este faptul că jocul se realizează pe piste individuale (fiecare jucător concurează pe pista lui, la final realizându-se clasamentul între jucători). Ca o excepție, popicele permit eventual o variantă de tandem – de  maxiumum doi jucători pe pistă de popice. În acest sens, administratorii bazei sportive explică fiecărui utilizator diferențele implicate de acest  joc, mulți dintre cei care vin pentru prima dată așteptându-se să găsească o pistă de bowling”, potrivit Primăriei Cluj-Napoca

Aproape 3.000 de clujeni fac sport în timpul liber la Baza sportivă Gheorgheni

Aproape 3.000 de clujeni și-au creat carduri de utilizator de la deschiderea din 2 decembrie 2016 a Bazei Sportive Gheorgheni – cea mai modernă  investiție publică de practicare a sportului de masă din Cluj-Napoca.

Potrivit statisticilor interne, în anul 2016 s-au emis 2.319 carduri pentru utilizatorii bazei sportive, iar până în acest moment în anul 2017 au fost emise deja 360 de carduri. La acestea se adaugă câteva sute de utilizatori care au ales să acceseze serviciile bazei sportive cu ajutorul cardului de bike sharing deja deținut.

 Date fiind temperaturile scăzute din această perioadă, majoritatea clujenilor își fac programare pentru practicarea sporturilor de interior, respectiv popice sau tenis de masă, însă există și circa 50 de persoane în medie care aleg totuși sporturile de exterior.

Pentru buna funcționare a activității bazei sportive, așa cum este precizat și pe site-ul www.complexsportivgheorgheni.ro, accesul în sală se face cu echipament și încălțăminte sportivă de interior, atât pentru tenisul de masă, cât și pentru popice.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii