Lucrări de asfaltare finalizate pe drumul județean 107 T, pe raza localităţii Măguri Răcătau

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința locuitorilor din zonă, a participanților la trafic și a turiștilor că pe drumul județean DJ 107T, pe raza localităţii Măguri Răcătău, au fost finalizate lucrările de întreținere constând în așternerea de covor asfaltic.

Este un nou drum județean cu un important rol turistic pe care am reușit să intervenim. De altfel, având în vedere faptul că la munte sezonul rece vine mult mai repede, împiedicând derularea în bune condiții a lucrărilor, am dispus accelerarea la maxim a tuturor investițiilor în infrastructura rutieră din zona montană a județului” a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Lucrările au vizat sectorul de drum situat între pozițiile kilometrice 11+650 şi 12+850. În prealabil, au fost executate lucrări pregătitoare constând în plombări şi burduşiri.

Reamintim în acest context faptul că, anterior, pe drumul județean DJ 107S a fost finalizată asfaltarea unui alt tronson de drum, în lungime de 8,8 kilometri, de la kilometrul 2+200 până la kilometrul 11+000, tronson care, practic, face legătura cu sectorul de drum situat pe drumul județean DJ 107T finalizat acum.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii