TSD Cluj îl acuză pe Emil Boc de nerespectarea promisiunilor electorale

image

Printr-un comunicat de presă al TSD Cluj, lansat luni, 31 martie, s-au adus acuze primarului Emil Boc de nerespectarea promisiunilor electorale făcute în campania din 2012. Tinerii Sociali Democraţi au întocmit un raport cu promisiunile pe care acesta nu le-a îndeplinit sau le-a abandonat, în cei doi ani de când a câştigat alegerile ca primar al municipiului Cluj Napoca.

„ TSD Cluj-Napoca constată cu regret, că după doi ani de mandat, numărul promisiunilor electorale ale primarului Emil Boc este departe de a echivala cu cel al promisiunilor realizate. Răpit de mirajul politicii naționale și de implicarea în micile jocuri politice din PDL și PMP, primarul Clujului a uitat să mai administreze oraşul.”- fragment din comunicatul de presă.

„ Pentru Emil Boc, Cluj-Napoca a devenit o pălărie politică mică. Exonerarea atribuțiilor de primar, în favoarea unor poze mediatice de moment este dăunătoare orașului. Amestecatul mămăligii și căratul sacilor de morcovi sau cartofi prin oraș sunt câteva dintre preocupările de PR ale dlui. Boc, în ultimii doi ani abandonând administrația locală” a declarat dl. Horia Nasra, președintele TSD Cluj-Napoca. Deşii campania electorală pentru alegerile europarlamentare va începe în perioada imediat următoare,  reprezentantul TSD Cluj afirmă că acest comunicat nu are nici o legătora cu aceasta şi că „o data la un an –doi, TSD va întocmi un raport al activităţii lor  deoarece oricine care priveşte obiectiv aceste comuncate îşi poate da seama că ne bazăm pe realitate şi anume că promisiunile lui Emil Boc în campania electorală s-au dovedit a fi doar promisiuni ce nici după doi ani de când  a fost ales, nu le-a realizat ”.

Răspunsul  din partea TDL cu privire la acest comunicat nu a întârziat să apară. ” Din păcate, dragi colegi socialişti, chiar dacă atacurile pe care le lansaţi sunt ridicole şi sunt păcăleli la adresa clujenilor, vă reamintim că anul acesta 1 aprilie nu este o păcăleală. Chiar se majorează preţurile! Iar clujenii ştiu că pentru asta trebuie să mulţumească guvernului Ponta”, a declarat Ovidiu Cîmpean, preşedintele TDL Cluj-Napoca.

Contactat telefonic, Ovidiu Cîmpean a afirmat că: „ politica Socialiştilor Democraţi este o politică de weekend şi este foarte uşor să ataci primăria atunci când la rândul tău nu ai o realizare, deşii suntem consideraţi un exemplu de bune practici în ceea ce privesc proiectele obţinute de noi pe Fonduri Europene ”.

Deşi ruptura USL s-a produs nu cu mult timp în urmă, preşedintele de la TNL Cluj, Ioan Bîldea care are şi funcţia de Consilier Local al municipiului Cluj Napoca a enunţat că le dă dreptate foştilor colegi de alianţă. „ Am citit comuncatul trimis de cei de la TSD şi sunt de acord cu tot ce au scris aceştia. Au dreptate. Boc a promis şi nu a făcut.” a declarat acesta pentru ClujManifest.

Nasra Horia

nasra horia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovidiu Campean

ovidiu campean

 

 

 

 

 

 

 

Ioan Bildea

bildea

 

 

 

 

 

 

 

Mihaela Trif