Trump nu vrea să renunțe la președenție încercând să-l convingă pe un oficial să-i facă rost de 11.780 dintr-un stat american

Actualul președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a fost înregistrat în timp ce îi sugera unui oficial din statul Georgia să comită o infracțiune. Președintele i-a sugerat secretarului de stat Brad Raffensperger să îi „facă rost de 11.780 de voturi”, transmite The Washington Post.

„Tot ce vreau este asta: Vreau doar să găsești 11.780 de voturi – adică cu unul mai mult decât avem – pentru că eu am câștigat în acest stat. Și sincer, ar trebui să faceți asta rapid. Ar trebui să vă întruniți mâine, pentru că aveți curând alegeri importante și din cauza a ceea ce i-ați făcut președintelui (lui Donald Trump – n.r.)… Știi că oamenii din Georgia știu că a fost o fraudă. Și din cauza a ceea ce i-ați făcut președintelui, nu vor ieși la vot o mulțime de oameni” – spune Donald Trump în înregistrarea audio.

Reamintim că președintele ales, Joe Biden, nu și-a intrat momentan în drepturi. Perioada de tranziție dintre cele două administrații este încă în desfășurare.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.