Tișe:Guvernul PSD și-a bătut joc de proiectele Consiliului Județean

Președintele Consiliului județean Cluj, Alin Tișe, constinuă lupta cu Guvernul PSD, privind alocările pentru proiectele județului. Clujul s-a aflat doar pe locul 27 la alocările de bani, în codițiile în care contribuie cu mult mai mult la bugetul de stat.

Consiliul Județean Cluj ia în calcul ieșirea din Asociația Națională a Consiliilor Județene.

Consiliul Județean este abia pe locul 27 la alocările de bani pentru proiectele derulate.

Asta, în condițiile în care alte consilii județene conduse de președinți P.S.D. au primit mult mai mult.

Județe precum Vaslui, Bacău, Teleorman, Botoșani, Mehedinți, în mod inadmisibil, clientelar și fără criterii, au fost recompensate pentru voturile aduse P.S.D.

În regiunea de Nord-Vest au primit bani mai mulți decât Clujul județe precum Bistrița Năsăud, Sălaj, Maramureș, județe care nu dețin infrastructură regională – spitale cu anvergură regională, aeroport care deservește toată regiunea, doar Clujul fiind cel care deține și întreține toate aceste categorii importante și majore de infrastructură publică dar care sunt utilizate de cetățenii din întregul areal.

Consiliul Județean Cluj este singurul care finanțează aceste entități care deservesc întreaga regiune.

Am solicitat Uniunii Naționale a Consiliilor Județene să ia atitudine în regim de urgență și să solicite guvernului repararea acestei situații. În caz contrar, Consiliul Județean Cluj ia în calcul ieșirea din această asociație a cărei existență s-ar dovedi a fi inutilă.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii