Tișe reziliază contractul cu Kiat pentru un drum județean

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Președintele consiliului județean Cluj, Alin Tișe, a anunțat că va rezilia contractul cu firma Kiat pentru realizarea drumului DJ150 Viișoara – Frata – Mociu.

„Am dat ordin de începe a lucrărilor pe încă zece drumuri și pe Viișoara – Mociu intervenim, pentru că vom rezilia contractul cu firma Kiat. Vom intra pe întreținere, pentru că nu au capacitatea să lucreze. Nu mai suntem dispuși să stăm la cheremul unor firme care nu reușesc să se încadreze în grafic și să facă ceea ce au în contract”, a declarat Alin Tișe.

Potrivit lui Alin Tișe vor demara în curând și lucrările pentru modernizarea drumului DJ161 Gădălin – Bonțida. Tișe și-ar fi dorit ca firma Napoca să lucreze din ambele direcții, dacă dețin utilajele necesare.

Le-am cerut să intervină pe două direcții: o parte dinspre Bonțida și o parte dinspre Gădălin. Firma Napoca a câștigat. I-am rugat să intervină cu câte utilaje poate. Problema e să aibă utilaje, am emoții, sincer, pentru că dacă nu au utilaje și oameni, degeaba încep dintr-o parte sau alta, că oamenii nu vor avea ritmul bun. Aceeași problemă de care o avem cu Napoca o avem și cu firma Kiat. I-am cerut să intervină unde dorește și cum poate, numai să intervină. La fel și la Țaga, și înspre Habadoc.”, a explicat Tișe.

Ultimile articole

Articole populare