psd a furat banii

Tișe cere sprijinul premierului Dăncilă pentru finalizarea lucrărilor la râul Someș

Președinte Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe a transmis o solicitare Prim-Ministrului Vasilica-Viorica Dăncilă prin care a solicitat implicarea și sprijinul său în finalizarea lucrărilor de amenajare a râului Someșul Mic.

Deși titularul investiției este Ministerul Mediului și schimbărilor climatice, proiectul este unul major, cu un impact extrem de important la nivelul județului Cluj. Astfel, amenajarea hidrotehnică a râului Someșul Mic va scoate de sub efectul inundațiilor 1785 de locuințe din municipiul Cluj-Napoca și din comuna Apahida, 476 de IMM-uri, 877 de hectare de teren”, a declarat Tișe

De această investiție vor beneficia și  Centrul Agro Transilvania S.A., Aeroportul Internațional „Avram Iancu” și Stația de epurare a municipiului Cluj-Napoca.

Nerealizarea acestor lucrări pune în pericol construcțiile din imediata vecinătate a cursului râului, favorizând inundarea întregii albii majore actuale.

”Așadar, îi solicit public doamnei Prim-Ministru să intervină și să sprijine acest proiect extrem de important la nivelul județului Cluj. Amintesc, totodată, că de acest proiect este strâns legată și lucrarea de extindere a pistei Aeroportului Internațional Cluj”, a menționat Tișe.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare