Tișe către locuitorii din Săndulești: Suntem preocupați să asfaltăm drumul cât mai repede

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Președintele Consiliului județean, Alin Tișe a transmis că se știe starea drumului din Săndulești. Consiliul județean este preocupat să-l asfalteze cât mai repede.

”În ultimii doi ani am asfaltat peste 20 de km de drumuri care duc la Săndulești și Cheile Turzii, respectiv  DJ 103 G și DJ 107 L. A fost asfaltat inclusiv drumul aflat în intravilan și pe care exista în prealabil asfaltat”, potrivit lui Alin Tișe.

Întârzierea asfaltării celor 4 km rămași, din care 800 m în interiorul localității, se datorează procedurii de licitație.  Licitația pentru proiectare în vederea execuției lucrărilor este în curs. Porțiunea rămasă este drum de pământ  și nu poate intra în categoria întreținere curentă.

Vă reamitim că locuitorii din Săndulești au organizat un protest. Aceștia au amenințat că blochează drumul dacă acesta nu va fi asfaltat.

Alin Tișe consideră că primarul PSD al comunei își face astfel campanie electorală.

”În egală măsură condamnăm ferm poziția primarului PSD și a conducerii PSD Cluj care cunosc situația și care folosesc astfel de pretexte pentru campanie electorală.  Este regretabil ca în astfel de modalități să-ți faci campanie electorală, însușindu-ți în același timp, fără nici un merit, lucrările de asfaltare făcute până acum de Consiliul Județean Cluj spre și înspre comuna Săndulești”, a declarat Tișe.

Citește și:

Protest la Săndulești pentru modernizarea unui drum județean

Ultimile articole

Articole populare