valea fanatelor

Tarcea: Străzile Valea Seacă și Valea Fânațelor arată ca după război

Viceprimarul Dan Tarcea recunoaște că starea străzilor Valea Fânațelor și Valea Seacă este una foarte proastă și e nevoie de o investiție substanțială din partea primăriei. Chiar dacă cele două străzi sunt în municipiul Cluj-Napoca, locuitorii nu au canalizare sau asfalt.

”Si ei sunt cetățeni ai municipiului. Lucrăm la un plan, sunt date în lucru și vedem de unde vom avea bani. În zona Fânațele Clujului sunt case răsfirate, investiția este mare și trebuie fazată. Trebuie luate lucrurile temeinic, cu autorizație de construire. La fel și în zona Valea Seacă. Sunt zone care arată ca după război și trebuie să facem această investiție”, a declarat Tarcea.

Boc a promis că va fi contractat un credit pentru aceste străzi aflate la periferia orașului.

”Toate zonele de extensie, fie că vorbim de Fânațelor, Borhanci sau Soporului intră într-un proiect finalizat prin luarea unui credit deoarece vorbim de sume mari de bani pentru aceste investiții. Până la acel moment trebuie realizate expropierile pentru a moderniza aceste străzi”, a declarat primarul Emil Boc.

Clujenii  de pe străzile Valea Seacă și Valea Fânațelor solicită trotuare, transport în comun eficient și străzi modernizate pentru a simți și ei că locuiesc în Cluj-Napoca.

”Strada Valea Seaca e un dezastru. Nu exista mijloace de transport in comun decat la anumite ore absolut aberante, trotuarul lipseste cu desavarsire desi e din ce in ce mai circulata zona iar seara e super riscant sa mergi cu copilul de mana pana la Calea Baciului ca sa iei autobuzul. Strada e betonata si e plina de santuri si gropi care iti distrug masina – e o groapa mare pe partea dreapta, chiar la intrare de peste 2 ani, nu se uita nimeni la ea. Si noi platim impozite la fel ca si restul lumii, pe cand un plan de renovare pentru aceasta strada?”, se întreabă un clujean.

”Si o sosea ne-a fost tot promisa in ultimii ani pe strada Valea Fanatelor din municipiul Cluj-Napoca. Nu s-a concretizat nimic, ba ca se asteapta sa se puna utilitati intai, dar 0 fapte la toate capitolele. Jenant”, sesisează un alt clujean nemulțumit.

Citește și:

Boc, alte promisiuni pentru locuitorii de pe Valea Fânațelor, Soporului sau Borhanci

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare