Strada Valea Fânațelor, un drum impracticabil. Zeci de sesizări făcute de clujeni

Platforma pentru sesizări a primăriei conține zeci de mesaje ale oamenilor care locuiesc pe strada Valea Fânațelor. Aceștia sunt nemulțumiți de starea foarte proastă a drumului și de lipsa de implicare a autorităților.

”Din moment ce există un numar atat de mare de sesizări în privința stării deplorabile a carosabilului de pe strada Valea Fânațelor ma așteptam să acționati în vreun fel. Oameni buni, drumul e impracticabil. Va rog tratați situația ca pe o urgență majoră și trimiteți un utilaj in zona care măcar sa niveleze puțin drumul. Nu cred că cerem atât de mult”, potrivit unul clujean.

Un alt clujean amintește faptul că strada Valea Fânațelor nu poate fi asfaltat până ce nu vor fi introduse conductele de apă și canalizre, dar solicită găsirea unor soluții alternative.

”Din câte am înteles acest drum nu poate întră în reabilitare până când Compania de Apă nu is va introduce conductele de apă și canalizare. Răspunsul de la ei a fost nu știu când vor face asta. După părerea mea (inginer CFDP) utilitățile se pot introduce și prin zona de acostament sau prin șanț și abia pe urmă se betoneze. După cum vedeți și în pozele anexate în momentul de față drumul se prezintă groaznic chiar dacă a-ți încercat o reparație cu asfalt frezat în toamna. Va rugăm șiți o soluție pentru remedierea situației”.

Alți clujeni sunt nemulțumiți de faptul că plătesc taxe și impozite, dar sunt ignorați de autorități.

”Noi plătim impozite pe casă, dar drumul public de acces e praf de ani de zile. Înțeleg nu există interes din partea Primăriei pentru zona cu pricina, dar măcar un orizont de așteptare pentru o discuție concretă la masă între reprezentanții Primăriei, Companiei de Apă Someș, locatarii din zona pe când preconizati? Totuși, suntem în Cluj-Napoca, nu ne puteți ignoră la nesfârșit”.

”Forma această de acces într-o stradă a urbei nu mai poate fi numit drum. Pe lângă impozitele pe teren, casă, mașina, alte bunuri, mai achit reparația autoturismelor și în plus și pt reparația autobuzului care duce și aduce copilași! Nu e normal! Solicit în calitate de contribuabil va deplasați împreuna cu toți consilierii cât mai curând, foarte probabil în zilele ce urmează nu va mai puteți deplasa în zona! Confirm faptul , personal, d-l BOC a promis până în 2018 asfaltarea drumului, restul sunt fumigene”.

Boc a declarat că toate aceste străzi aflate la periferia orașului beneficiază de atenția municipiului și va fi luat un credit pentru modernizarea lor.

”Toate zonele de extensie, fie că vorbim de Fânațelor, Borhanci sau Soporului intră într-un proiect finalizat prin luarea unui credit deoarece vorbim de sume mari de bani pentru aceste investiții. Până la acel moment trebuie realizate expropierile pentru a moderniza aceste străzi”, a declarat primarul Emil Boc.

Latest articles

Related articles