Cadou pentru șoferi – Cea mai abruptă stradă din Cluj, ”împodobită” cu limitatoare

Strada C. A Rosetti, cea mai abruptă stradă din Cluj-Napoca, a fost ”dotată” cu limitatoare de viteză, atât la urcare cât și la coborâre. Șoferii și-au manifestat nemulțumirea pe pagina dedicată, InfoTrafic Cluj, față de această măsură, considerând aberantă decizia de a monta limitatoare de viteză la urcare, pe o stradă atât de abruptă. Cele mai mari probleme vor apărea odată cu venirea iernii când va fi tot mai greu să urce.

”E rău iarna pe zăpadă sau mâzgă. Nu toată lumea are 4×4. Îi totuși o rampă cu înclinare mare. O să vezi problema dacă prinzi ceva Logan obosit în fața ta și când nu mai poți trece de el. Poate atunci vezi stupizenia limitatoarelor de viteză la urcare”.

La solicitările făcute către primăria Cluj-Napoca, răspunsul primit a fost că acele limitatoare au fost montate la solicitarea biroului rutier pentru a fi respectată viteza legală de circulație.

”Pragul de sol a fost montat la solicitarea Biroului Rutier. Se va monitoriza eficiența acestei măsuri urmând a se acționa in consecință, în funcție de cele constatate. Ca urmare a monitorizării circulației s-au constatat depășiri ale vitezei legale de circulație, inclusiv la urcare”, potrivit municipalității.

Citește și:

Soluții pentru strada din Cluj cu cele mai multe accidente

Strada Donath, noua autostradă a Clujului

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare