Ştiaţi că: Petrişor Popi şi Răducu Hangi adună pupici pe bani publici?

pop-hanga

În frumoasa zi de flori de 8 martie, principalii edili din Câmpia Turzii uniți prin sânge, micul Petrișor și marele Răducu, au ieșit la o plimbare sportivă cu buchetele de flori prin orașul care mai poartă și denumirea de Mechel, care a vărsat multe lacrimi de sânge pe pârâul Racoșă.

Micul Petrișor, a avut nevoie de gărzi de corp, transformate în purtători de flori, ca nu cumva lumea să-l pupe și îmbrățișeze de atâtaaa bineeee public. Vocea lumii mai spune că pe lângă floricele, gardienii florilor mai duceau în sacoșe: 8 shaorma și 14 doze de cola…pentru ca plimbărica să nu se transforme în fomică și sete după marele maraton prin centru. Pe lângă acestea gardienii mai aveau ascunse printre flori şi o găleată de aripioare cu sos, aduse special din Polus pentru Petrişor.

Răducu, având tricolorul pe suflet, dăruia flori femeilor, ca să le spună soților acasă să nu-l bocănească din pricina promisiunilor făcute a la Caragiale…COMBINATUL CU FLORI PE TURLĂ.

Marele festival local cu misterii de la Primărie nu prea a fost primit cu bucurie de populație, că vorba aia cu o floare nu se face primăvară…Petrișor cel mic tot mai mare se face pe zi ce trece, având banuții domnului Goe, iar Răducu, maestrul, tot indiferent rămâne!

Bârfa cititorului

 

(Textele şi grafica din „Cronica pârâciosului” aparţin cititorilor. În consecinţă, trebuie considerate pamflete, atât de cititori cât şi de eventualii judecători nervoşi şi supăraţi pe viaţă şi pe ambientul internautic înconjurător.) 
Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

1 comentariu

  • sa le fie rusine ar trebui sa se gandeasca si la femeile care sant mame sa le ofere un loc de munca sa se poata bucura de copii lor nu sa fie nevoite sa ieie calea strainatati sa le poarte doru si gandu zi de zii . Pana cand oare ii mai rabda Dumnezeu pe mincinosi ,mai sant oameni capabili sa conduca tara dar nu sant lasati . Parerea mea este ca nici noi oamenii nu santem destul de uniti sa mergem pe iei si pe mama lor .Pacat se vinde totul pe bucati nu mai avem pic de demnitate in noi ne lasam calcati in picioare si mintiti