Soprana Boc şi Căpetenia Walter

   Surse care se pisicesc, din bârlogul trustului lui Felix, miaună tot mai şoptit pe la colţuri întunecate. Cică, neobosiţii cotoi de presă l-au agăţat pe Walter cocoţat pe o ditamai grămada de contractele publice. Contracte primite cu dedicaţie din partea fostului premier Boc. De aceea, firma de salubritate Romprest a făcut, la rându-i, contracte groase de publicitate cu mai multe televiziuni. Ca să le închidă gura. Asta, după manual, se numeşte şpăguială de presă. După unii directori media se numeşte strategie de dezvoltare. De ce să încheie contracte cu televiziunile o firmă de deranjat şi mutat gunoaiele cuminţi? Astfel de societăţi, cum e Romprest, prestează pentru administraţia publică, nu pentru populaţia telenovelistă. E plin de gunoi şi prin sufletul angajaţilor feline de ghenă, de la Antene, dar nici chiar aşa…

   Astea toate se leagă ioi, ioi , ioi, cum ar spune suporterii lui „U”. Pentru că Walter, uite-aşa îl are la mână pe Boc!, zic sursele pisiceşti. Prin contractele primite şi parandărătul efectuat către actualul primar al Clujului. Din această cauză, Boc, săracul, singurul primar fără portofoliu din istoria omenirii, execută. Şi se execută. De aceea, Emil a ajuns să fie călcat în picioare, ca o cârpă, de personaje soioase, pardon, voioase, dar păroase, cum ar fi Ioan Mărginean, patron fără portofoliu la „U”, sau Ana Maria Prodan, soţie cu mai multe portofolii. La un moment dat, în vară, la nunta urmaşei lui Băsescu, Boc ar fi reacţionat la supărare. S-a întâlnit cu Walter, la Bucureşti… „Mă, Florică, io ţi-am dat contracte şi tu mă deratizezi prin curăţare forţată şi completă pe la inghinalele ruşinoase?” Nu este clar ce i-a făcut ultimul om lui Emiluţ, dar de atunci primarul vorbeşte tare subţire.

   Şi, tot de atunci, soprana Boc nu face nimic ca să recupereze clubul Universitatea, de la şeful de trib Florică. Pieile foarte roşii, cu voci foarte subţiri şi cu ochii holbaţi, din tribul personal „Mohicanii de Ferentari”, pe scurt Romprest, îi spun Florică Gheară-n Glandă. Asta după obiceiul său de a prinde şi de a strânge puternic glasul omului, până îi ies victimei ochii din cap, model Boc. Manitou, feri şi păzeşte! De află ăia de la DNA şi sapă puţin la contractele cu pricina, Boc o să fie primar cu portofoliu de celulă mulţi ani. Primar acolo în orăşele mai mici, unde zidurile se înalţă până la sârmă ghimpată. Şi, de acolo, la cer!

(Textele şi grafica din „Cronica pârâciosului” aparţin cititorilor. În consecinţă, trebuie considerate pamflete, atât de cititori cât şi de eventualii judecători nervoşi şi supăraţi pe viaţă şi pe ambientul internautic înconjurător.)

Latest articles

Related articles

6 COMENTARII

  1. O sa ajunga Clujul singurul oras din lume unde uniforma o sa fie obligatorie pentru primari…
    Va fi un model traditional, asemanator cu cel al echipei orasului (cel putin culorile – directia dungilor poate diferi).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.